TEŠKA NESREĆA KOD LESKOVCA: Muškarca udario autobus - Podlegao povredama u leskovačkoj bolnici

I. M.

22. 10. 2024. u 11:19

ŠEZDESETJEDNOGODIŠNjI muškarac podlegao je povredama koje je zadobio kada ga je udario autobus u leskovačkom selu Živkovo.

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД ЛЕСКОВЦА: Мушкарца ударио аутобус - Подлегао повредама у лесковачкој болници

I. Mitić

Saobraćajna nesreća se dogodila u ponedeljak uveče kada je nesrećni čovek prelazio put u ovom selu.

Lekari Opšte bolnice u Leskovcu su učinili sve što su mogli da mu spasu život, ali je nesrećni čovek podlegao ozbiljnim povredama. On je u bolnicu primljen sa politraumom, kao i povredama drugih organa, pa mu pomoći, uprkos naporima lekara, nije bilo. 

Udaren je na regionalnom putnom pravcu Leskovac—Niš, koji prolazi kroz Živkovo, a tačne okolnosti pod kojima je stradao tek treba da budu utvrđene. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu