DEO FELNE PODSETNIK JEZIVE NESREĆE: Ovde je vozač "audija" pokosio dete, dečak teško, lekari se bore za njegov život

J.D.Lj.

22. 10. 2024. u 15:31

Na ovom mestu je sinoć, u alkoholisanom stanju, vozeći "audi" i prošavši kroz crveno svetlo na raskrsnici, M.M. (34) svojim vozilom "pokosio" dečaka A.K. (10), koji se nalazio na pešačkom prelazu, na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića u Novom Beogradu.

ДЕО ФЕЛНЕ ПОДСЕТНИК ЈЕЗИВЕ НЕСРЕЋЕ: Овде је возач аудија покосио дете, дечак тешко, лекари се боре за његов живот

Foto: D. Milovnović

Nezgoda se desila oko 20,30 časova, a nakon što je udario dečaka, bahati vozač "audija", izašao je iz vozila i zajedno sa suvozačem, ne pruživši detetu pomoć, pokušao da pobegne sa mesta nesreće.

Ipak, ubrzo su i on i J.S. identifikovani i uhapšeni i sutraće će biti privedeni na saslušanje u nadležno Tužilaštvo.

Povređeni dečak je najpre prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane višestruke povrede opasne po život, a između ostalog polomljena mu je vilica i ima problem sa jetrom.

On je u životnoj opasnosti i lekari mu se bore za život.

Danas je iz UC prebačen u Tiršovu i lekari sve čine da se dete oporavi.

Uhapšenom M.M. se na teret stavljaju teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, a njegovom suvozaču krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

Za oba dela zakon predviđa višegodišnje zatvorske kazne.

Stanari naselja u kojem se desila nezgoda kažu da to nije prvi put.

- U ovom delu grada saobraćajna signalizacija uredno radi, postoje pešački prelazi, ostrvca - tvrde stanari. Ali, neretko mnogi vozači, kao i pešaci, ne poštuju ni signalizaciju, niti pravila ponašanja. Zato nije čudo da se dešavaju česte saobraćajke. Najstrašnije je, ipak, što se u blizini nalazi osnovna škola i što na ovim prelazima uvek ima dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU