PEŠAK PODLEGAO POVREDAMA: Hapšenje u Leskovcu, vozač autobusa vozilom udario pešaka (61)

I. M.

22. 10. 2024. u 17:02

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su J. M. (65) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

ПЕШАК ПОДЛЕГАО ПОВРЕДАМА: Хапшење у Лесковцу, возач аутобуса возилом ударио пешака (61)

I. Mitić

Policija je saopštila da se uhapšeni vozač sumnjiči da je sinoć, upravljajući autobusom, udario pešaka (61) koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život, od kojih je preminuo u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Saobraćajna nesreća se dogodila, oko 22.30 časova, na regionalnom putnom pravcu Leskovac - Niš, u leskovačkom  selu Živkovo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu