NOVOSAĐANIN UBIO SUPRUGU BUŠILICOM: Nastavak suđenja Nikoli Teodoriviću iz Novog Sada za brutalan zločin

Lj.P.

24. 09. 2024. u 18:30

U NASTAVKU suđenja Nikoli Teodoriviću (55) iz Novog Sada, osumnjičenom za ubistvo dve godine mlađe supruge Gordane bušilicom, danas je u Višem sudu u Novom Sadu, nalaz predočio veštak sudske medicine prof. dr Igor Veselinović, koji je izjavio da je žrtva zadobila ukupno 15 povreda, i da su udarci u potiljak i iza uha bili fatalni.

НОВОСАЂАНИН УБИО СУПРУГУ БУШИЛИЦОМ: Наставак суђења Николи Теодоривићу из Новог Сада за бруталан злочин

FOTO:Lj.P.

Kako je rekao ovaj veštak, sada pokojna Gordana je zadobila najmanje deset povreda u predelu glave, i pet po rukama, koje se smatraju odbrambenim. Povrede prema njegovim rečima ukazuju da su zadobijene za života, i da su mogle nastati u desetak sekundi. Prvi udarac je bio u levu stranu čela, dok je sedela na kauču i gledala televizor a onda su usledili ostali. Žrtva je trpela bolove visokog intenziteta, a na šakama je imala prelom kostiju prstiju.

Telo nesrećne žene zatečeno je u dnevnoj sobi, na podu je ležala potrbuške, pa se pretpostavlja da je pokušala da pobegne, ali je izgubila svest, posle čega su joj se ugasile životne funkcije.

Na početku suđenja Teodorović, koji se tereti da je 11. marta u porodičnoj kući u Ulici Diane Budisavljević u naselju Mali Beograd u Novom Sadu bušilicom usmrtio suprugu, rekao je da njihove dve ćerke u tom trenutku nisu bile kod kuće, i da je u jednom trenutku uzeo bušilicu koja je stajala u predsoblju, nameravajući da je ostavi u špajz i da je tada udario suprugu koja je sedela i gledala televizor.

Kada je posle svega otišao na Temerinski most, odakle je vezavši sebi blok žicom skočio u vodu nameravajući da se ubije, pozvao je ćerke rekavši da je gotovo i da ne može više da izdrži.

One su se odmah krenule prema kući, jedna od njih je ostala na mostu, dok je druga otišla do kuće i proveri šta se desilo. Dok je išla prema kući, telefonom je pozvala Hitnu pomoć, govoreći adresu i navodeći da je možda reč o ubistvu.

Na audio snimku razgovora sa operaterom ove medicinske službe, reprodukovanim danas u sudnici, jasno se čuju povici: „mama, mama… jooj, ubio ju je, mama...“

Odgovarajući na pitanje Javnog tužioca zbog čega je skočio sa mosta, Teodorović, koji je i juče u sudsnicu doveden iz Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, rekao je da mu je namera bila da se ubije, jer mu ne treba život bez supruge i ćerki.

Suđenje se nastavlja 27. septembra, za kada su planirane završne reči.

PRIVILEGOVANI SVEDOCI

OBE ćerke osumnjičenog Teodorovića, iskoristile su svoje pravo i kao privilegovani svedoci juče nisu svedočile. To pravo iskoristila je i rođena sestra sada pokojne Gordane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk