LEČIĆ ODUSTAO OD TUŽBE, ALI PLAĆA SVE DOSADAŠNJE TROŠKOVE: Okončana parnica protiv glumice Anđele Jovanović

S. J. M.

30. 09. 2024. u 15:53

GLUMAC Branislav Lečić povukao je tužbu pred Prvim sudom u Beogradu protiv koleginice Anđele Jovanović, jer nije htela da glumi sa njim u seriji "Radio Mileva", pa su producenti odustali od njegovog angažovanja.

ЛЕЧИЋ ОДУСТАО ОД ТУЖБЕ, АЛИ ПЛАЋА СВЕ ДОСАДАШЊЕ ТРОШКОВЕ: Окончана парница против глумице Анђеле Јовановић

Foto: V. Danilov, Jutjub printskrin/ RTS Jedan dobar dan - Zvanični kanal

Kako nam je rečeno Lečić je sam došao krajem prošle nedelje u sud i predao taj podnesak u kojem je naveo da odustaje od tužbe i da preuzima na sebe da plati sve troškove, koji su nastali, jer je parnični postupak započet pre nekoliko meseci.

Taj podnesak je dostavljen danas sudiji neposredno pre suđenja, a advokat Anđele Jovanović Goran Draganić je morao formalno da se izjasni da to prihvataju, pa je ovaj postupak tako i okončan.

Inače, za danas je bilo planirano saslušanje Branislava Lečića, koji se nije pojavio u sudu.

- Njegov punomoćnik je upravo pre održavanja samog sudskog ročišta obavestio sud da povlači tužbu - kazao nam je ispred Prvog suda advokat Draganić. - Ostaću kod istog stava, koji sam izneo 6. marta na prvom pripremnom ročištu, da je bez dileme tužba Branislava Lečića protiv Anđele Jovanović neosnovana. Današnje povlačenje Branislava Lečića je jedini mogući i logičan potez.

Lečić je na jednoj televiziji za vikend rekao da je odustao od ove tužbe, jer mu je ćerka Ana, koja je takođe glumica, rekla: "Volim ovaj posao, pusti tu temu".

- Neka misli ko šta hoće. Nema više potrebe da se priča, niti da se taj postupak vodi. Idemo dalje, Anđela čeka dete - kazao je Lečić.

Inače, Lečić je glumicu, koja je ćerka njegovih kolega Dragana Jovanovića i Branke Puljić, tužio zbog uskraćivanju prava na rad i zbog povrede ugleda i časti i tražio da mu isplati 300.000 dinara. U tužbi je bilo navedeno da je Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva" u epizodnoj ulozi, da je zbog toga javno negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom i da će ukoliko Lečić bude angažovan napustiti projekat iz revolta. Zbog toga je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću, pošto Anđela Jovanović više godina igra u seriji i prema njenom liku publika gaji simpatije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”