TUKLI I OPLJAČKALI STARIJU ŽENU: Troje osumnjičenih za razbojništvo u Bačkom Petrovom Selu pred sudijom 27. novembra

Lj.P.

08. 10. 2024. u 11:54

TROJE osumnjičenih da su prošle godine provalili u kuću sedamdesetosmogodišnje meštanke Bačkog Petrovog Sela, tukli je i lakše povredili, i ukrali joj nakit i garderobu, na optuženičku klupu sešće 27. novembra. Za razbojništvo koje se dogodilo u noći između 23. i 24. novembra prošle godine terete se L. D. (51), K. K. (27) i G. K. (19).

ТУКЛИ И ОПЉАЧКАЛИ СТАРИЈУ ЖЕНУ: Троје осумњичених за разбојништво у Бачком Петровом Селу пред судијом 27. новембра

Foto: Printskrin Youtube


Policija je posle razbojništva uhapsila ovo troje, među kojima su dve žene i mladić, i oni se i dalje nalaze u pritvoru. Operativnim radom, policija je identifikovala osumnjičene i pronašla ukradene stvari.

Posle razbojništva, napadnuta žena, koja je u tom trenutku živela sama u kući, za medije je ispričala da ju je jedan od napadača jako povukao za kosu i oborio na pod. Zatim ju je neko umotao u čaršav i šutirao u glavu i telo svom snagom, zahtevajući da mu preda novac.

Napadnuta žena je vikala i dozivala pomoć, pa je jedan od napadača pokušao da joj u usta gurne peškir kako bi je ućutkao. Hrabra žena, uprkos svojim godinama, nije se predavala, pa su razbojnici pobegli, prethodno joj skinuvši burmu sa ruke, a uzeli su još neke stvari iz kuće.

Kada se nesrećna žena oporavila od šoka, pozvala je unuka koji živi u istom selu, i ispričala šta joj se dogodilo.

Iako je policija brzo identifikovala i uhapsila osumnjičene i pronašla ukradene stvari, ovaj slučaj je izazvao veliku zabrinutost među meštanima Bačkog Petrovog Sela. Meštanin Miloš Gajić kaže da traže pravdu za svoju sugrađanku, i zahtevaju da počinioci budu najstrože kažnjeni, jer po njihovom mišljenju, reč je o pokušaju ubistva, iako je delo kvalifikovano kao razbojništvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

VEROVATNO svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju o tome šta bi učinili kada bi pobedili na lotou. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

07. 10. 2024. u 17:45

Komentari (0)

Pravovremeno lečenje slabovidosti kod dece uspešno u 98 odsto slučajeva: Dr Aleksandra Radojičić deli ključne savete kako prepoznati probleme