BIO PIJAN; TEŠKO POVREĐEN DEČAK OPERISAN: Bahatog vozača "audija" sa Novog Beograda izvode pred tužioca

Novosti online

23. 10. 2024. u 10:09

BAHATI vozač "audija" Miladin M. (34) iz Beograda, koji je, u ponedeljak uveče, prošao na crveno svetlo, udario u drugi automobil, pa u dečaka A. K. (10) koji je stajao na pešačkom ostrvu i teško ga povredio, imao je čak 1,33 promila alkohola.

БИО ПИЈАН; ТЕШКО ПОВРЕЂЕН ДЕЧАК ОПЕРИСАН: Бахатог возача аудија са Новог Београда изводе пред тужиоца

Foto: Unsplash

On se sumnjiči da je upravljajući vozilom "audi" pod dejstvom alkohola od 1,33 promila, na uglu ulica Dušana Vukasovića i Jurija Gagarina, najpre prošao na crveno svetlo, udario u putničko vozilo, a zatim udario i oborio desetogodišnjeg dečaka koji je stajao na pešačkom ostrvu pored semafora.

Nakon toga su vozač i još jedno lice S. J. pobegli sa lica mesta, ali ih je policija ubrzo pronašla a potom i uhapsila.

Teško povređeno dete prevezeno je u Tiršovu gde mu je ustanovljen prelom lobanje i butne kosti, hematom na mozgu i povrede na licu.

Kako Telegraf navodi, on je sada operisan i u stabilnom je stanju. 

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva osumnjičenima je određeno zadržavanje uz krivičnu prijavu, a danas će biti saslušani u tužilaštvu. 

BONUS VIDEO:

Snimak jezive nesreće na Begaljičkom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

TO NAS JE TOTALNO POREMETILO: Kapiten crveno-belih razočaran posle poraza od Monaka