SEDAM GODINA ZATVORA ZBOG POGIBIJE DVE DRUGARICE: Devojka (23) iz Predejana proglašena krivom za saobraćajnu nesreću kod Vladičinog Hana

Jelena Stojković

25. 10. 2024. u 16:40

Viši sud u Vranju proglasio je Anđelu Stoilković (23) iz Predejana krivom za tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila dana 29. januara 2022. godine, u ataru sela Manajle, u kojoj su smrtno stradale njene prijateljice Katarina Petković i Anđela Milovanović obe iz Predejana.

СЕДАМ ГОДИНА ЗАТВОРА ЗБОГ ПОГИБИЈЕ ДВЕ ДРУГАРИЦЕ: Девојка (23) из Предејана проглашена кривом за саобраћајну несрећу код Владичиног Хана

FOTO: Privatna arhiva

Anđela je osuđena na kaznu zatvora u trajanju sedam  godina i izrečena je mera bezbednosti zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od pet godina, zbog izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Protiv odluke suda osuđena i VJT u Vranju imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od dana prijema pisanog otpravka presude.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se 29. januara 2022. godine, kada su "golfom 5", koji je vozila Anđela Stoilković, četiri devojke sletele sa kolovoza u Južnu Moravu kod mesta Džep u blizini Vladičinog Hana.

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK NI FIZIČKI NI PSIHIČKI NIJE SPREMAN DA IGRA: Šok izjava hrvatskog trenera