DVOJICA MUŠKARACA OSUMNJIČENA ZA SILOVANJE DEVOJČICE (15): Jezive scene u Suvoj Reci

Novosti online

29. 09. 2024. u 11:31

PREMA rečima portparola tzv. kosovske policije za region Prizrena Šaćira Bitićija, policiji je prijavljeno da je 15-godišnja maloletnica napustila svoj dom 26. septembra u 20 časova i da se kući nije vratila do sledećeg dana.

ДВОЈИЦА МУШКАРАЦА ОСУМЊИЧЕНА ЗА СИЛОВАЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (15): Језиве сцене у Сувој Реци

Foto: Kosovo online

Narednog dana, 27. septembra, u 16:00 časova, Bitići je izjavila da je žrtva shvatila da su je tokom noći pratile dve osobe, 20-godišnjak i 16-godišnjak. Oštećena je priznala i da je bila u intimnim odnosima sa prvom osobom, osumnjičenim dvadesetogodišnjakom.

- Pošto maloletnik ima manje od 16 godina, na osnovu Krivičnog zakona tzv. Kosova, takav odnos se smatra silovanjem, pa je po nalogu tužioca pokrenuto krivično delo silovanje - naglasio je danas Bitići.

Prvoosumnjičen priveden, za drugim se traga

Prvoosumnjičenom starom 20 godina određeno je zadržavanje do 48 sati, dok se za drugoosumnjičenim, starim 16 godina, još traga.

Kallxo je još ranije izvestio o slučaju koji je tzv. kosovska policija pokrenula kao „silovanje“:

- Sumnja se da su maloletnu žrtvu silovala dvojica osumnjičenih muškaraca sa Kosova (jedan maloletnik). Žrtva je poslata na lekarski pregled. Jedan od osumnjičenih uhapšen je i odlukom tužioca upućen u pritvor, dok je drugi u bekstvu“, navodi se u 24-časovnom izveštaju Kosovske policije od danas.

(kossev.info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um