PRIPADNICI MUP-a PRONAŠLI 1.000 STABLJIKA KANABISA U KRUŠEVCU: Pogledajte snimak sa lica mesta, zaplenjena i kompletna oprema (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2024. u 20:09

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, intenzivnim operativnim radom, pronašli su laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili M. P. (34), D. P. (58) i I. S. (40) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ПРИПАДНИЦИ МУП-а ПРОНАШЛИ 1.000 СТАБЉИКА КАНАБИСА У КРУШЕВЦУ: Погледајте снимак са лица места, заплењена и комплетна опрема (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Policija je pretresom podrumskih prostorija koje su koristili M. P. i I. S. pronašla oko 1.000 stabljika kanabisa visine od 70 centimetara do jednog metra, kao i kompletnu opremu za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

U stanu M. P. nađena je manja količina kokaina, dok je u pretresu stana D. P. zaplenjeno više od 1,7 kilograma marihuane i pištolj koji je držao bez odobrenja, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je, po nalogu višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona