Novi DETALJI o smrti Amerikanca čije telo je pronađeno u Begeju

Novosti Online / B.G.

20. 06. 2020. u 12:15 >> 16:06

Četrdesettrogodišnji Džejms P. američki državljanin utopio se u Begeju u četvrtak 18. juna u kasnim večernjim časovima

Нови ДЕТАЉИ о смрти Американца чије тело је пронађено у Бегеју

Foto: B. Grujić

ČetrdesettrogodišnjiDžejms P. američki državljanin, kojem je otac poreklom Rumun, privremeno nastanjen u naselju Novo Berbersko u Zrenjaninu, utopio se u Begeju u četvrtak 18. juna u kasnim večernjim časovima.


Njegovo beživotno telo u Begeju između mesta Mužlja i Ečka, pronašli su 15-ak sati kasnije, pripadnici žandarmerije, nakon što je jedan mladić video telo kako pluta po vodi.


Nakon što su ronioci izvukli telo iz Begeja, poslato je na obdukciju, a nezvanično je potvrđeno da se radi četrdesettrogodišnjem Amerikancu Džejmsu P. koji je biciklom išao kod svoje tetke, po neke prehrambene namernice.


Da je neposredno pre nego što je u blizini glavnog parkinga u centru Zrenjanina, imao epileptični napad i po svemu sudeći izgubio kontrolu nad biciklom kojim je upravljao, potvrđuju nezvanične priče osamnaestogodišnje J. koja je stazom pored reke vozila rolere i mladića M. koji se slučajno zadesio na licu mesta i posmatrao dramatično utopljenje.

- Sve se odvijalo filmskom brzinom, nismo videli momenat kada je upao u vodu, čuli smo samo prasak i videli čoveka koji je nešto nerazumljivo vikao, mahao rukama, a onda je za tren nestao ispod vode - pričaju, još uvek vidno u šoku dvoje mladih iz Zrenjanins, koji su telefonom obavestili policiju o nemilom događaju, koji je drugi uzadtopni slučaj u poslednjih 20 dana skoro na istom mestu u Begeju, nakon nedavnog pada isto sa bicikla i davljenja Roberta Radovanova iz Mužlje kod Zrenjanina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!