POČELO SNIMANJE "LETA...": U Beogradu u četvrtak pala prva klapa filma Radivoja Andrića
SNIMANjE novog filma reditelja Radivoja Raše Andrića "Leto kada sam naučila da letim", počelo je u četvrtak na bazenu SC"Milan Gale Muškatirović".
Porodična komedija koja prati morske avanture dvanaestogodišnje devojčice, snima se prema romanu Jasminke Petrović, jedne od naših najčitanijih i najvoljenijih autorki za decu i mlade.
Optimistična i topla filmska priča prati devojčicu Sofiju tokom letovanja sa bakom na Hvaru. To naizgled dosadno letovanje će upotpuniti prijateljstva, prvi poljubac, pomirenje sa otuđenom porodicom, a sve to pretvoriće njen raspust u nezaboravno iskustvo. U glavnoj roli naći će se Klara Hrvanović, kojoj će podršku pružiti iskusna imena poput Olge Odanović i Žarka Lauševića.
- Moja dosadašnja ostvarenja bavila su se mladim ljudima koji odbijaju da odrastu - rekao je Andrić. - Međutim, u središtu ove priče je devojčica koja želi što pre da zakorači u svet odraslih. Potpuno novi ugao, kao i činjenica da je ovo pre svega dečji film, za mene predstavlja izazov kome se izuzetno radujem.
Ekipa se iz Beograda seli na Hvar da bi tokom septembra nastavili snimanje.
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)