JESTE LI ZA NOVINARA, RADNIKA, ILI LEKARA? Šesta astrološka kuća posla i zdravlja otkriva - Čime se bavite i kakve su vam navike

Astrolog: Marina Jungić Milošević

18. 11. 2023. u 21:00

ASTROLOŠKA kuća koja simbolizuje vašu svakodnevicu, posao, navike i zdravlje, analogna je znaku Device, kojim upravlja Merkur, planeta biznisa, komunikacije, informacija, logike, spretnosti i snalažljivosti.

ЈЕСТЕ ЛИ ЗА НОВИНАРА, РАДНИКА, ИЛИ ЛЕКАРА? Шеста астролошка кућа посла и здравља открива - Чиме се бавите и какве су вам навике

Foto Shutterstock

Odnosi se na vaše svakodnevne obaveze i dužnosti i pokazuje kako pristupate poslu i koliko ste zadovoljni njime. Predstavlja poznate neprijatelje (nepoznati su u 12. polju), osećaj odgovornosti, brigu o izgledu, odeću, stil oblačenja, higijenske navike, način ishrane, dijete. Simbolizuje vašu rutinu, uobičajene poslove u domaćinstvu, kao i uređaje ili alate kojima ih obavljate.

U šestoj kući, astrolog vidi kakvo je vaše radno mesto, bilo da je reč o kancelariji, novinskoj redakciji, lekarskoj ili veterinarskoj ordinaciji, agenciji za registraciju automobila, radnji za hemijsko čišćenje, zanatskoj radionici, fabričkoj traci... Simbolizuje sve one koji od vas zavise, saradnike i one koji rade za vas, profesije kojima se bavite ili kojima biste mogli da se bavite, državne i javne službe, fabrike, sindikate, rukotvorine, zanate i zanatska udruženja, majstore, električare, vodoinstalatere, zidare, mehaničare, najamne radnike, poljoprivrednike, stočare, pastire...

Foto: shutterstock.com.

Ovo astrološko polje, takođe, krije vaše komplekse, ali pokazuje i koliko ste prilagodljivi, kakav odnos imate prema podređenima (pomoćnici, posluga, batleri, šegrti). Simbolizuje zamor i stres, pa sa Saturnom i Marsom u ovom polju, nećete moći da izbegnete rintanje, težak fizički ili umni rad.

Ovo je i polje medicine, lekara, medicinskog osoblja, lekova i načina lečenja, a na vašem telu simbolizuje donji deo želuca, probavu i creva. U zavisnosti od planeta u šestoj kući i njihovog položaja, vidi se i kakve zdravstvene probleme imate i kojim ste bolestima podložni.

Foto: Shutterstock

Više dobro aspektovanih planeta u ovom polju imaju vredne osobe sa naglašenim osećajem odgovornosti, kao i zdravstveni radnici, vrhunski lekari i bolničari, požrtvovane medicinske sestre i negovateljice. Naglašena šesta kuća može da govori i o hipohondriji, ali i o prekovremenom radu, lekarskim dežurstvima, dok u horoskopu pacijenta, predstavlja izabranog lekara.

Foto Pixabay free images

 

Od kućnih ljubimaca, do ujaka

OVO polje otkriva i kakav odnos imate prema domaćim životinjama i kućnim ljubimcima, a simbolika obuhvata i hemiju, botaniku, biologiju, farmaciju, kozmetiku, laboratorije, režime ishrane, treninge. U šestoj kući kriju se vaše sumnje, strahovi, brige, problemi, poroci, mentalni poremećaji, povrede, rane, bolesti, ožiljci. Odnosi se i na vojna zanimanja i niže činove u vojsci. Simbolizuje i vaše tetke, ujake i stričeve, ali i suprugu vašeg kuma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio