DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. APRIL: Biku i Raku dobar dan za posao, Strelac ulazi u flert, Jarac da se pazi u saobraćaju

Astrolog Marina Jungić Milošević

10. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Blizancima donosi za četvrtak 11. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 11. АПРИЛ: Бику и Раку добар дан за посао, Стрелац улази у флерт, Јарац да се пази у саобраћају

Foto Pixabay free images

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca u Blizancima sa vašim suvladaocem Plutonom u astrološkom polju karijere, u popodnevnim satima, podstiču vas na akciju. Odgovara vam i pozicija Neptuna, simbola mašte, ko se bavite umetnošću, naukom, farmacijom, arheologijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec pre podne prelazi preko Urana u vašem znaku, donoseći vam sjajne ideje, ali i opasnost od struje. Posle tri sata popodne, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, simbolom novca, donoseći dogovor o novom poslu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Asterioid Eros ulazi u vaš znak, pa nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Vaš vladalac, retrogradni Merkur blizu asterioda Amor, donosi vam upoznavanje sa mlađom osobom preko interneta. Sekstil sa Neptunom, vladaocem polja karijere, najavljuje uspeh piscima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol mašte i inspiracije, u astrološkoj kući podsvesti ali i prepreka, pod uticajem Neptuna, planete mašte i inspiracije, donosi vam novac preko saradnje sa strancima. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec ulazi u Blizance i pod uplivom Venere iz Ovna, podstiče emocije vašeg partnera koji planira zajednički put s vama. Dobar aspekt sa Neptunom u astrološkom polju novca, donosi zaradu umetnicima i sportistima. Smanjite unos šećera.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec, koji upravlja vašim društvenim životom i planovima, u astrološkoj kući karijere, pod uticajem Neptuna i Plutona, odgovara vam Devicama koje se bave kreativnim zanimanjem ili su preko posla prisutne u javnosti. Promenljivo raspoloženje.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Venera, planeta ljubavi i posla, koja upravlja vašim znakom, u sesktilu sa Mesecom koji danas ulazi u Blizance, podstiče posesivnost emotivnog partnera, ali vam zato donosi novčane dobitke. Moguć odlazak na službeni put u popodnevnim satima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Zbog sekstila između Meseca, simbola emocija, i Venere, partner može biti sklon dramatičnom ispoljavanju emocija. Trigon sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i bogatstva, donosi vam nove poslove, kao i paralelne izvore prihoda.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicije Meseca koji danas ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa, donosi vam romantičnu komunikaciju sa Blizancima. Sekstil sa vašim suvladaocem Neptunom, pogoduje Strelcima koji su preko posla prisutni u javnosti.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Harmonični aspekti Meseca, koji popodne ulazi u astrološku kuću svakodnevnih obaveza, donosi sjajne ideje umetnicima rođenim u trećoj dekadi znaka. Pozicija vašeg vladaoca Saturna, simbola prepreka i ograničenja, upozorava na oprez za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca pre podne opominju na oprez prilikom rukovanja električnim uređajima. Spoj vašeg vladaoca Urana i Meseca donosi vam sjajne šanse, kada se radi o kupoprodaji nekretnina. Popodne, susret s nekim kome ste već neko vreme opsesija.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Vaš vladalac, Neptun, planeta mašte i iluzija, pod uplivom Meseca iz Blizanaca, u popodnevnim satima donosi nadahnuće i motivaciju umetnicima i naučnicima. Novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih izvora prihoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio