ČUVAJTE SE PREVARA Astro savet za petak, 7. jun: Izbegavajte nepotrebne troškove, poslušajte savet žena

Astrolog Marina Jungić Milošević

07. 06. 2024. u 07:00

MESEC, simbol emocija, raspoloženja, žena, naroda, popularnosti, posle mesec dana ponovo prelazi preko četvrtog zodijačkog znaka, ali naravno pravi drugačije aspekte sa tranzitnim planetama.

ЧУВАЈТЕ СЕ ПРЕВАРА Астро савет за петак, 7. јун: Избегавајте непотребне трошкове, послушајте савет жена

Foto: Shutterstock/ free images Pixabay

Jedan od napetih aspekata je kvadrat između ovog jakog Meseca (nežniji pol, narod, raspoloženje, trgovina) u Raku (kojim Mesec inače upravlja) i jakog Neptuna u Ribama (znaku kojim vlada), planetom umetničke inspiracije, mašte, ljubavnog zanosa, ali i obmana i prevara.

Ovaj aspekt će najviše osetiti kardinalni znaci, rođeni u prvoj dekadi - martovski Ovnovi, junski Rakovi, septembarske Vage i decembarski Jarčevi. Oni bi trebali da budu oprezniji i da se čuvaju prevara, ali i da izbegavaju nepotrebne troškove.

Svetla tačka je harmoničan aspekt (sekstil) između jakog Meseca i slabog Marsa u Biku (znak Marsovog pada), zbog čega bi muškarci danas trebalo da više osluškuju i slušaju žene, koje će biti i vrlo intuitivne.

Oprez je neophodan sa dokumentima, prilikom dogovora i potpisivanja ugovora, kao i u saobraćaju, jer Merkur pravi napet aspekt sa Neptunom (opasnost od učesnika u saobraćaju koji su u alkoholisanom stanju ili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)