ČUVAJTE SE OBMANA I PREVARA Astro savet za nedelju 16. jun: Napeti aspekti sa Neptunom traže dodatni oprez

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

16. 06. 2024. u 07:00

SKLONOST zabludama i danas je naglašena, jer Mesec prelazeći od 14. do 26. stepena Vage, pravi kvadrat sa Neptunom, planetom obmana i prevara, ali i inkonjunkciju sa Saturnom u Ribama, koja donosi promenljivo, čak i depresivno raspoloženje (kod onih koji imaju takav aspekt u ličnom horoskopu).

ЧУВАЈТЕ СЕ ОБМАНА И ПРЕВАРА Астро савет за недељу 16. јун: Напети аспекти са Нептуном траже додатни опрез

Foto: Profimedia

S obzirom da kvadrat Meseca i Neptuna, simbolizuje i ljubavni zanos, a Mesecom u Vagi upravlja Venera, znači da bi Bikovi, Vage i Ribe (u kojima je Venera egzaltirana), trebalo da pripaze kome poklanjaju poverenje, a još više svoje srce.

Na poslovnom planu, ovaj aspekt upozorava na opasnost od prevara i obmana, zvog čega je neophodan dodatni oprez, tim pre što i Merkur (dogovori, ugovori, biznis, saobraćaj), blizu Sunca, obrazuje napet aspekt sa varljivim Neptunom.

Svetle tačke dana su Mesečevi harmonični aspekti sa Suncem (simbol jačeg pola, uglednih i osoba na položaju), Merkurom (logika, način donošenja odluka) i Venerom (posao, novac), tako da podrška može da se očekuje od muškaraca, nadređenih, oca, starijih rođaka. Ali, Neptun ometa i Sunce (kvadrat) pa se i oni mogu postaviti tako da ćete imati osećaj kao da vas ubeđuju u nešto, u šta ni sami ne veruju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio