DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 25. JUN: Ribe da slušaju intuiciju, Vagu očekuje zahlađenje odnosa sa partnerom, Lav da se čuva raskida

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 25. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 25. ЈУН: Рибе да слушају интуицију, Вагу очекује захлађење односа са партнером, Лав да се чува раскида

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mada osećate priliv energije i entuzijazma, mnogo toga i dalje usporava realizaciju vaših poslova i planova. Ljubavni partner je prezahtevan i sklon preuveličavanju problema. Izbegavajte rasprave sa ženama, naročito na poslu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca u kući karijere upozorava na oprez prilikom poslovnih dogovora, a naglašena pozicija vašeg vladaoca Venere u Raku, opominje da izbegavate nepotrebne troškove. Rasprave sa voljenom osobom mogu da kulminiraju u večernjim satima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ne odgovara vam aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, naročito ako se bavite trgovinom, transportom, turizmom, ali i intelektualnim delatnostima. Susret sa umetnikom ili sportistom u večernjim satima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme kuće i pravi izazovan aspekt sa sa Venerom, što nepovoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. Pozicija Jupitera u 12. kući, donosi vam dogovor u tajnosti sa Ribama, ako se bavite uslužnim delatnostima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Konjunkcija Venere i vašeg vladaoca Sunca, čini vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola. Niste zadovoljni realizacijom nekih projekata, koji bi trebalo da su odavno završeni. U ljubavi, rasprave, raskid, pa čak i skandal.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Tranzit Meseca preko šeste kuće, donosi vam dogovore o poslovnim aranžmanima preko rođačkih i prijateljskih veza. Izbegavajte rasprave sa bračnim partnerom i mlađim članovima porodice. Pokušavate da utičete na Bika da promeni neku odluku.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Asteroid Viktorija u vašem znaku obrazuje trigone sa Jupiterom i Plutonom, donoseći vam podršku i novac preko Blizanaca i Vodolije. Pozicija vašeg vladaoca Venere i Saturna, utiče na zahlađenje odnosa sa partnerom. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Meseca u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom i Uranom, donosi vam vanredne troškove i konflikte sa saradnicima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštava erotsko hlađenje prema voljenoj osobi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući biznisa pravi trigon sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima i kraćih putovanja. Pozicija Venere slobodnim Strelcima donosi poznanstvo sa starijom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući ljubavi ali i posla, donosi vam uvećanje prihoda preko zajedničkog aranžmana sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Aspekti sa Saturnom i Uranom, vladaocima vašeg znaka, nepovoljno utiču na komunikaciju sa saradnicima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, a aspekti vaših vladalaca Urana i Saturna, nepovoljno utiču na realizaciju poslovnih dogovora i planova. Susret sa osobom koja živi u inostranstvu ili stiže sa dužeg puta. Nesanica.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicije vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u 12. kući, pojačavaju vašu intuiciju. Kvadrati sa Marsom i Uranom nepovoljno utiču na realizaciju poslovnih dogovora sa strancima. Ljubavni partner očekuje više razumevanja od vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio