OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 5. jul: Mlad Mesec u Raku dobar za nov početak, donosi ljubav i novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 07. 2024. u 07:00

MLAD mesec jednom godišnje nađe se u Raku, znaku kojim upravlja i u kome je najjači.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за петак, 5. јул: Млад Месец у Раку добар за нов почетак, доноси љубав и новац

Foto: Profimedia

Međutim, ne pravi svake godine iste aspekte sa tranzitnim planetama, tako da se ne ponavaljaju ni isti događaji. a najviše će njegov uticaj osetiti Rakovi, Bikovi i Ribe. Ove godine, 5. jula u ponoć, obrazuje sjajne aspekte sa planetom ljubavi, novca i uživanja, Venerom (konjunkcija), planetom akcije i strasti, Marsom (sekstil) i planetom ambicije, trajanja i prošlosti, Saturnom (trigon), koji će se povoljno odraziti na sve znake, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Jedino na zdravstvenom planu ova Mesečeva faza kod nežnijeg pola može doneti probleme sa hormonima.

Bez obzira na to što se mlad mesec formira između petog i šestog jula, njegov uticaj će biti primetan već od ranih jutarnjih sati, a dugoročne efekte ovog aspekta ćemo osećati narednih godinu dana, do sledećeg mladog meseca u četvrtom zodijačkom znaku. Kratkoročni efekti traju do narednog mladog meseca u Lavu, 4. avgusta.

Rak je znak emocija, doma i porodice, privatnog biznisa, žena, naroda, domovine, a njegov vladalac mlad mesec uvek je dobar za nov početak, pogotovo, kada je kao ovogodišnji dobro aspektovan sa tri planete.

S druge strane medalje današnjeg dana, Mars se toliko približio Uranu nad Algolom u Biku, da je obrazovao opasnu konjunkciju, koju će najviše osetiti Bikovi, Škorpije, Vage, Ovnovi, kao i Vodolije i Lavovi, i to rođeni u drugoj i trećoj dekadi ovih znakova. Pošto je Mars slab u Biku, kao i Uran, danas nam upravo ovaj izuzetno jak mlad mesec u Raku, može pomoći da prevaziđemo različite probleme, izazvane pritajeno eksplozivnim spojem Marsa i Urana. Pomagaće nam žene, gde god da krenemo, a imaćemo i pomoć članova porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PONAVLJA SE ČETVRTFINALE EURO 2024?! Neverovatna frka na Evropskom prvenstvu u fudbalu!