DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. JUL: Jarca očekuje strastven susret, Devica razmišlja o zabranjenoj vezi, Bik da se pazi povreda

Astrolog Marina Jungić Milošević

10. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Venere u znak Lava, posle godinu dana, šta vas u četvrtak 11. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 11. ЈУЛ: Јарца очекује страствен сусрет, Девица размишља о забрањеној вези, Бик да се пази повреда

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Planeta ljubavi, Venera, vladalac partnerskih odnosa, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću ljubavi, donoseći vam upoznavanje sa umetnikom ili sportistom. Aspekt sa Jupiterom, omogućava vam zaradu preko paralelnog ili honorarnog posla. Krvni pritisak.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, posle godinu dana danas ulazi u Lava, pa razmišljate o pokretanju ili proširenju privatnog biznisa. Ako dobijete dve podjednako isplative poslovne ponude, prihvatite obe. Podložnost povredama u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Venera, planeta ljubavi, posla i lepog života, posle godinu dana, ulazi u znak Lava, donoseći vam uspeh i novac ako se bavite intelektualnim i uslužnim delatnostima. Neko okušava da uspori realizaciju vaših planova. Unosite više tečnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Venera ulazi u Lava, znak u koji pada vaša kuća ljubavii posla, što nagoveštava romantični susret sa umetnikom ili sportistom. Možete da očekujete uvećanje prihoda preko kraćih putovanja. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera, posle godinu dana, ulazi u vaš znak, što vam donosi još veću popularnost i omiljenost kod suprotnog pola. Prijatni zajednički trenuci s Lavom, Ovnom ili Vagom. Računajte na podršku Bika ili Riba. Promenite način ishrane.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Danas ćete najbrže postići poslovne dogovore sa Blizancima i Devicama. Ljubavni partner želi da vam nametne svoju volju. Jedan harizmatični Jarac misli na vas. Ulazak Venere u vašu kuću tajni, posle godinu dana, donosi vam romansu sa zauzetom osobom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere, koja danas ulazi u znak Lava, donose vam uvećanje zarade preko poslova koji podrazumevaju kraća putovanja, kontakte sa strancima i stručno usavšvanje. Slobodne Vage, preko interneta mogu da upoznaju mlađu osobu.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Venerin tranzit preko vaše kuće karijere, posle godinu dana, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom sa posla. Aspekti vašeg vladaoca Meseca, donose primamljivu ponudu umetnicima i sportistima. Opasnost u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Venera, planeta ljubavi i novca, koja upravlja vašim kontaktima sa strancima i poslom, donosi vam zaradu preko putovanja, obrazovanja i stručnog usavršavanja u inostranstvu. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Venera, koja upravlja vašom karijerom, posle godinu dana ulazi u kuću novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko paralelnog posla. Februarske Jarčeve očekuju nesporazumi i rasprave u domu. Strastveni susret sa osobom sa posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobijate poziv za saradnju od nekoga ko ceni vašu stručnost i znanje. Naglašen znak Lava donosi vam uzbuđenja na emotivnom planu. Na javnom skupu ili proslavi, možete da upoznate harizmatičnu osobu, o kojoj nećete prestati da razmišljate.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija retrogradnog Plutona, vladaoca polja ljubavi, zahteva prilagođavanje željama bračnog partnera. Venera, posle godinu dana, ulazi u kuću posla, donoseći vam mogućnost da ostvarite sve što ste naumili. Susret sa mlađom osobom preko prijatelja.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!