PESMA POKRAJ STAROG MOSTA: Marko i Nikola Rokvić nastupaju sutra u gradu na obalama Neretve

Bojana Jovanović

14. 08. 2024. u 16:05

Popularna braća srpske muzičke scene, Marko i Nikola Rokvić, sutra će održati koncert u Mostaru, odmah pored Starog mosta, za sve ljubitelje njihove muzike. Tim povodom zamolili smo mlađeg brata iz dueta, Marka, da nam kaže nešto više o samom događaju i emocijama koje ga vezuju za hercegovački grad na obalama Neretve:

ПЕСМА ПОКРАЈ СТАРОГ МОСТА: Марко и Никола Роквић наступају сутра у граду на обалама Неретве

FOTO: Privatna arhiva

- U pitanju je naš tradicionalni koncert u Mostaru, imali smo nebrojeno nastupa tamo, što odvojeno, što zajedno. Tamo se uvek osećamo lepo, ljudi su gostoljubivi i srdačni. Atmosfera svaki put bude sjajna, čemu doprinosi i ceo prelepi ambijent. Jedva čekamo da zapevamo u dragom Mostaru!

Na pitanje da li će publika imati prilike da čuje i vanvremenski hit Nikolinog i njegovog oca, Marinka Rokvića, „U Mostaru gradu“, kao i kakve sve pesme očekuju posetioce, Marko nam odgovara: - Počećemo koncert sa mostarskim pesmama, a nizaće se i Marinkovi hitovi, kao i mnogi drugi. Pre 15-ak godina smo prvi put nastupali tamo, a u Mostaru su nam i dragi prijatelji koji svaki naš boravak u tom gradu učine još lepšim. Veliki broj prijatelja iz Beograda takođe se najavio da će doći, kao i sa prostora bivše Jugoslavije, što će nam dati još više elana i lepih osećanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača