DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 21. SEPTEMBAR: Ovan nervozan, Lav da očekuje partnerovu ljubomoru, Ribe dobijaju poziv za izlazak

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u petak 13. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 21. СЕПТЕМБАР: Ован нервозан, Лав да очекује партнерову љубомору, Рибе добијају позив за излазак

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Planete novca, Venera i vaš vladalac Pluton, u međusobno napetom aspektu, upozoravaju da povedete više računa o finansijama. Budite oprezniji prilikom poslovnih dogovora sa odobama koje žive u inostranstvu. Nervoza.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u vašem znaku, opominju da izbegavate rasprave sa ženama na poslu. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Plutona, donosi vam kratkotrajno razdvajanje od voljene osobe. Podložnost virusnim infekcijama.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Biku danas obrazuje harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike i biznisa, čineći vas sklonim subjektivnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Romansa sa osobom koju ste nedavno upoznali na kraćem putu.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas ulazi u kuću više sile, u kojoj se nalazi i Uran, zbog čega vas očekuju vanredni troškovi. Aspekt između Plutona u polju partnerskih odnosa i Venere, nagovešatva ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti.
 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Inkonjunkcija između Meseca u kući karijere i Venere u kući posla, zahteva prilagođavanje određenim okolnostima ili situacijama na radnom mestu. Izbegavajte rizične finansijske poteze. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore.
 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, povoljno utiče na bržu realizaciju poslova sa osobama koje žive u inostranstvu. Osoba koju dugo niste videli, volela bi da vas što pre vidi. Nesanica.
 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, između asteroida Eros i Pobeda, pod uplivom moćnog Jupitera, povoljno utiče na vaš poslovni ali iljubavni život. Konjunkcija Meseca i Urana, predveče, donosi vam vanredne troškove.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Trigon između vašeg vladaoca, retrogradnog Plutona i Meseca, donosi vam novac preko nekretnina, građevinskih poslova, trgovine organskim proizvodima. Napet aspekt sa Venerom, vladaocem partnerskih odnosa, donosi krizu u vezi.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući svakodnevnih poslova pravi sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam uspeh u dogovorima koji se odnose na dva posla. Klonite se rasprava sa partnerom i članovima porodice. Provodite više vremena sa prijateljima.
 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec koji pravi sekstil sa vašim vladaocem Saturnom, čini vas spremnim da privedete kraju poslove, koje niste stigli zbog nekih neočekivanih okolnosti. Ljubavni partner vas podržava u želji za stručnim usavšavanjem. Unosite više vitamina.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran blizu Meseca, donosi vam dobre ideje, ali ćete ih realizovati malo sporije, nego što ste planirali. Napet aspekt sa Venerom, upozorava da se prilagodite okolnostima koje vam možda ne idu na ruku, ali su trenutno najbolje rešenje.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca u Biku, donosi inspiraciju umetnicima, naročito muzičarima i slikarima. Neko koga ste upoznali preko prijatelja šalje vam poziv za izlazak. Zauzete Ribe očekuje odlazak na put sa partnerom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S