DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR: Vaga da izbegne nepotrebne troškove, Strelac da odloži potpisivanje ugovora, Rak neodlučan

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 23. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 23. СЕПТЕМБАР: Вага да избегне непотребне трошкове, Стрелац да одложи потписивање уговора, Рак неодлучан

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Venera, vladalac partnerskih odnosa, posle devet meseci ulazi u Škorpiju i obrazuje napet aspket s vašim vladaocem Plutonom, unoseći strast i ljubomoru u vaš ljubavni život. Rasprave ili raskid sa voljenom osobom. Vanredni troškovi.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, posle devet meseci, ulazi u Škorpiju, znak u koji pada kuća partnerskih odnosa i pravi kvadrat sa Plutonom, donoseći slobodnima novu ljubav, a zauzetima probleme zbog posesivnosti voljene osobe. Pazite šta i kome pričate.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Neptuna i Venere koja posle devet meseci ulazi u šestu kuću, nagoveštava romantičan susret sa lekarom ili osobom koju ćete upoznati preko posla. Mesec u vašem znaku pod uticajem Saturna, donosi trzavice sa starijim članom porodice.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posle devet meseci, Venera ponovo prelazi preko vaše kuće ljubavi i kreativnosti, donoseći vam brojne susrete sa interesantnim osobama i poslovne ponude. Pozicija Meseca čini vas neodlučnim kada je reč o dve osobe koje vam se dopadaju.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Venere u četvrtu kuću, posle devet meseci, stavlja akcenat na porodicu, ali i i trzavice sa bračnim partnerom. Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Suncem donosi vam uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih poslova.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Prelazak Venere preko treće kuće, posle devet meseci, čini vas nervoznijim, ali vam donosi zaradu preko realizacije vaših ideja. Problemi sa kolegama, rođacima, a roditeljima sa decom. Čuvajte se u saobraćaju. Zaljubljivanje na putu ili predavanju.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, koja upravlja vašim finansijama, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Dopada vam se osoba čije zanimanje podrazumeva rukovanje novcem. Ljubomorne scene ili raskid zbog partnerove ljubomore.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vladalac partnerskih odnosa, Venera, posle devet meseci u vašem znaku, pravi kvadrat s vašim vladaocem Plutonom što upozorava na trubulencije na ljubavnom planu. Novac vam stiže preko putovanja, uslužnih delatnosti, porodičnog biznisa.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Venera, posle devet meseci, ulazi u 12. kuću i pravi napet aspekt sa Mesecom, što donosi ulazak u tajnu romansu sa osobom koja radi u zdravstvu, laboratoriji. Odložite potpisivanje ugovora. Dogovor sa osobom koja nosi uniformu na radu.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Venere koja, posle devet meseci, ulazi u 11. kuću, nagoveštava upoznavanje sa harizmatičnom osobom, u društvu prijatelja. Mesec u šestoj kući pravi kvadrat s vašim vladaocem Saturnom što može da rezultira odlaganjem nekog posla.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Venera, posle devet meseci, ulazi u kuću karijere i pravi napet aspekt s vašim vladaocem Uranom, donoseći zastoj u finansijama. Trebalo bi da imate više sluha za voljenu osobu i članove porodice. Provodite više vremena u prirodi.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš vladalac Neptun pravi napet aspekt sa Venereom, koja posle devet meseci, ulazi u devetu kuću, pa budite oprezniji na putovanjima i ukoliko poslujete sa strancima. Prijatelj kome se već duže vreme dopadate šalje vam poziv za izlazak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!