DANAS SE SVE DEŠAVA MIMO VAŠE KONTROLE Astro savet za subotu 28. septembar: Asteroid karma ulazi u znak Lava – NJegov uticaj osetiće najviše

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

28. 09. 2024. u 08:30

ASTEROID Karma danas će se pridružiti asteroidu Pandora u Lavu.

ДАНАС СЕ СВЕ ДЕШАВА МИМО ВАШЕ КОНТРОЛЕ Астро савет за суботу 28. септембар: Астероид карма улази у знак Лава – Његов утицај осетиће највише

Foto: Shutterstock

Tako će zajedno obrazovati harmonične aspekte sa retrogradnim Uranom u Biku, retrogradnim Neptunom u Ribama i Merkurom u Vagi, ali i opoziciju (napet aspekt) sa retrogradnim Plutonom u Jarcu.

Ovaj asteroid najavljuje događaje na koje ne možemo previše da utičemo, nešto poput više sile, koji mogu imati pozitivno značenje, kada su pod uplivom harmoničnih aspekata.

Ovaj tranzit će prvenstveno osetiti julski Lavovi kojima Karma prelazi preko kuće ličnosti (donoseći im situacije na ličnom planu na koje neće moći previše da utiču), kao i januarske Vodolije, kojima Karma ulazi u sedmu astrološku kuću, donoseći im sudbinski susret na ljubavnom ili na poslovnom planu.

Tranzit Karme preko Lava, znaka koji nazivaju i "decom Sunca" će uticati i na preostala dva fiksna znaka - aprilske Bikove kod kojih stavlja akcenat na događaje u okviru poslovnog života i karijere, naročito ako se bave politikom ili poslovima od državnog značaja, kao i oktobarske Škorpije, kojima Karma u četvrtoj kući, najavljuje značane promene u domu i porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um