DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 29. SEPTEMBAR: Vaga da pazi kome i šta priča, Jarac da proveri krvnu sliku, Ribe da se čuvaju prevaranata

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

28. 09. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak MEseca u Devicu, šta vas u nedelju 29. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 29. СЕПТЕМБАР: Вага да пази коме и шта прича, Јарац да провери крвну слику, Рибе да се чувају превараната

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Zbog inkonjunkcije između Meseca i vašeg vladaoca Plutona, potrebno je da se prilagodite novim okolnostima na poslu, kao i da izbegavate rasprave sa nadređenima. Novac stiže preko honorarnih poslova. Dodatni oprez za volanom.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u petoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam uvećanje prihoda preko kreativnih i poslova u vezi sa spoprtskim aktivnostima i obrazovanjem najmlađih. Devica vam šalje poziv za izlazak. Izbegavajte gazirane napitke.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Devici i Jupiter u vašem znaku upozoravaju na oprez prilikom poslovnih dogovora sa strancima. Povedite više računa o dokumentima i vrednim sitnicama. Asteroid Amor blizu Jupitera u vašem znaku dovodi vas u emotivnu dilemu.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u sesktilu sa Venerom u kući ljubavi donosi vam zaljubljivanje na kraćem putu, predavanju, seminaru, u školi. Prilagodite se novonastalim aktivnostima na radnom mestu. Poziv za izlazak od Škorpije. Više šetajte.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Meseca u kuću novca, pod uticajem Plutona iz kuće posla, najavljuje mogućnost postizanja dogovora o isplativom aranžmanu sa strancima. Dopadate se nekome koga ste nedavno upoznali preko poslovnih kontakata. Bol u zglobovima.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Izazovni aspekti Meseca u vašem znaku čine vas nervoznijim, osetljivijim i nestrpljivijim. Trzavice sa saradnicima i rasprave sa nadređenima. Neko ko stiže sa dužeg puta, želi da se što pre vidi s vama. Dodatni oprez u saobraćaju.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Crni Mesec Lilit u vašem znaku u kvadratu sa Marsom, vladaocem partnerskih odnosa, nagoveštava ljubomorne scene zbog posesivnosti voljene osobe. Vodite računa o tome šta i kome pričate. Čuvajte vredne sitnice. Alergija.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući neočekivanih okolnosti pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam nove izazove na poslovnom planu ali i promenu planova. Sekstil sa Venerom u vašem znaku, nagoveštava romansu sa koleg(inic)om.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Naglašen znak Vage čini vaš društvni život bogatijim donoseći vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Mesec u kući karijere najavljuje dogovore o isplativim aranžmanima sa strancima iz prekookeanskih zemalja.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Zbog napetog aspekta koji Mesec obrazuje sa Plutonom u kući posla, izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama. Novac vam pritiče preko paralelnog posla. Poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli. Proverite krvnu sliku.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Inkonjnukcija između Meseca i retrogradnog Plutona u vašem znaku i Meseca, donosi vam vanredne troškove, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa pružanjem usluga. Jedan Ovan želi da privuče vašu pažnju. Stomačne tegobe.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec je danas pod nepovoljnim uticajem Neptuna iz vašeg znaka, kao i retrogradnog Plutona, pa pazite da vas neko ne obmane ili prevari. Kolega kojem se već duže vreme dopadate, želi da se vidi s vama. Osetljiv želudac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um