OVAJ PAS JE APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Snimak koji morate pogledati, reakcije kućnog ljubimca nasmejale sve (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

07. 10. 2024. u 20:41

SVI psi s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će dobiti hranu, a jedan crni labrador posebno je oduševio publiku.

ОВАЈ ПАС ЈЕ АПСОЛУТНИ ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Снимак који морате погледати, реакције кућног љубимца насмејале све (ВИДЕО)

Foto: Unsplash

U viralnom videu, njegov vlasnik opušteno otkriva šta je naručio preko interneta, dok pas s uzbuđenjem čeka da čuje svoju omiljenu reč – hrana.

Hrana je jedno od najvažnijih zadovoljstava u životu svakog psa. Bez obzira na rasu ili temperament, svaki pas s nestrpljenjem iščekuje svoj obrok, često pokazujući neodoljivu želju da ga dobije.

U svetu ljubimaca, takvi trenuci radosti i uzbuđenja često postaju viralni na društvenim mrežama, a jedan takav video posebno je privukao pažnju gledalaca.

U ovom simpatičnom videu, vlasnik sedi na kauču sa svojim crnim labradorom, dok opušteno deli informacije o svojim nedavnim narudžbama putem interneta.

Pas, pun iščekivanja, pažljivo sluša svaku reč, nadajući se da će čuti svoju omiljenu reč - hrana.

Ipak koliko god da je ovo nama delovalo simpatično, jasno je da je situacija bila vrlo napeta jer je pas samo želeo da dobije svoj obrok.

- Crni labradori se ne šale kad je vreme za večeru - napisao je autor videa, koji je za kratko vreme skupio više od milion pregleda.

Ovaj video ne samo da prikazuje pasiju koju psi imaju prema hrani, već i humor i radost koje donosi vlasništvo ljubimca. Kada ga pogledate, odmah će vam biti jasno zašto je postao hit među korisnicima društvenih mreža - to su trenuci koji nas podsećaju na jednostavne, ali dragocene radosti svakodnevnog života.

(Informer)

BONUS VIDEO: Ovako je srce donora iz Niša stiglo na Dedinje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Pravovremeno lečenje slabovidosti kod dece uspešno u 98 odsto slučajeva: Dr Aleksandra Radojičić deli ključne savete kako prepoznati probleme