DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. OKTOBAR: Ovan da pazi šta potpisuje, Škorpiju očekuje porodična rasprava, Vodolija da bude tolerantnija

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

09. 10. 2024. u 21:30

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi prva Mesečeva četvrt u znaku Jarca, ššta vas u četvrtak 10. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 10. ОКТОБАР: Ован да пази шта потписује, Шкорпију очекује породична расправа, Водолија да буде толерантнија

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

U vreme prve Mesečeve četvrti u kući karijere, 10. oktobra, u opoziciji s vašim vladaocem Marsom, mogući su problemi sa poslovnim partnerom. Kvadrat sa Merkurom, planetom informacija i dokumentacije, upozorava da da pazite šta potpisujete.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt na 17. stepenu Jarca, donosi vam novac preko prijatelja ili zajedničkih poslova sa osobama koje žive u inostranstvu. Stara simpatija želi da se što pre vidi s vama. Jedan Rak misli na vas. Provodite više vremena u prirodi.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u Škorpiji pravi kvadrat sa prvom Mesečevom četvrti u Jarcu, donoseći vam vanredne troškove., kao i konflikte sa saradnicima. Partnerovo neobično ponašanje budi vašu sumnju u njegovu iskrenost prema vama. Nesanica.

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u sedmoj kući, opreznije donosite odluke i potpisujte ugovore, ako ste rođeni u drugoj dekadi. Napet aspekt sa Merkurom ponovo stavlja na dnevni red neraščišćene situacije iz prošlosti.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Prva Mesečeva četvrt u kući posla i zdravlja, upozorava na oprez ukoliko planirate dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Krajem perioda, moguće su rasprave sa mlađim članovima porodice, ali i sa emotivnim partnerom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur obrazuje izazovan aspekt s prvom Mesečevom četvrti u kući ljubavi, što donosi problemi u komunikaciji s emotivnim partnerom. Sekstil sa Venerom donosi vam manje novčane dobitke. Oprez za volanom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

U vreme prve Mesečeve četvrti u kući privatnosti, novac vam pritiče preko porodičnog ili drugog vida samostalne delatnosti. Opozicija Meseca i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, upozorava nežniji pol na partnerovu ljubomoru i posesivnost.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

U vreme prve Mesečeve četvrti u trećoj kući, koja pravi opoziciju s vašim vladaocem Marsom, budite oprezniji prilikom dogovora o novom poslu. Novac stiže preko saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Rasprava s članom porodice.

Strelac (23.11 - 21. 12)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, očekuje vas uvećanje prihoda, preko kontakata sa strancima. Ipak, obratite pažnju na detalje dogovora i ugovora. Kvadrat Meseca i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, podstiče partnerovu ljubomoru.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u vašem znaku,a ove godine pravi sekstil s vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam obnovu saradnje sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Smo pazite, skloni ste pogrešnim procenama. Podložnost povredama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

u vreme prve Mesečeve četvrti u kući ograničenja, 10. oktobra, trebalo bi da pokažete više tolerancije prema saradnicima. Pozicije Merkura i Marsa, upozoravaju na moguće svađe ili ljubomorne scene s voljenom osobom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, donosi vam veću zaradu, naročito ako vaš posao ima veze sa kreativnim izražavanjem ili neke dodirne tačke sa sportom. Napet aspekt između Meseca i Merkura u kući ljubavi, najavljuje rasprave sa partnerom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila