DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 11. OKTOBAR: Strelca i Ribe očekuje rasprava sa voljenom osobom, Vodoliji dobar dan za posao i novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

10. 10. 2024. u 21:15

SAZNAJTE šta vas u petak 11. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 11. ОКТОБАР: Стрелца и Рибе очекује расправа са вољеном особом, Водолији добар дан за посао и новац

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Pluton, planeta moći, 11. oktobra kreće direktnim hodom preko kuće karijere, donoseći vam podršku uticajnih osoba i priliv novca na računu. Pozicija Sunca, ženama nagoveštava susret sa starom simpatijom.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Venere retrogradnog Urana u vašem znaku, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Planeta ljubomore, Pluton, kreće direktnim hodom, što na dnevni red vraća ljubavne probleme iz prošlosti.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pluton, planeta novca, kreće direktnim hodom preko kuće novca, praveći kvadrat s vašim vladaocem Merkurom, pa budite oprezniji sa finansijama. Nije sve tako crno, stiže isplata koju ste dugo čekali. Strastveni susret sa Ovnom.


 

Rak (21. 6 - 22. 7)

Pluton, simbol moći i erotike, kreće direktnim hodom preko kuće partnerskih odnosa, zbog čega će voljenoj osobi biti važno da prihvatite njen predlog ili sugestiju. Budite oprezniji prilikom donošenja odluka i potpisivanja ugovora.


 

Lav (23. 7 - 23. 8)

Pluton kreće direktnim hodom preko kuće posla, pa možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije, naročito preko paralelnih, uslužnih i delatnosti u vezi sa medicinom. Strelac vam šalje SMS, a Ovan misli na vas. Izbegavajte alkohol.


 

Devica (23. 8 - 23. 9)

Pluton kreće direktnim hodom i dalje praveći trigon sa retrogradnim Uranom, koji upravlja vašim poslovima, što vam donosi novac preko stranaca. Slobodne Device, očekuje susret sa starom simpatijom u restoranu, klubu, kafiću.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Direktan hod Plutona, koji upravlja vašim ljubavnim ali i poslovnim životom, od 11. oktobra, povoljno utiče na vaš ljubavni, ali i poslovni život. Ipak, kvadrat sa Merkurom u vašem znaku opominje na oprez sa finasijskim potezia.


 

Škorpija (23. 10 - 21. 11)

Vaš vladalac Pluton, 11. oktobra kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće ličnosti, donoseći vam priliv energije, preduzimljivosti i inicijative. Rasprave sa mlađim saradnicima i članovima porodice. Potražite savet nutricioniste.


 

Strelac (21. 11 - 22. 12)

Pluton, koji upravlja vašom inspiracijom, kreće direktnim hodom sa 29. stepena Jarca, pod uticajem vašeg suvladaoca Neptuna, što vam donosi uspeh i novac ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Rasprave sa voljenom osobom.


 

Jarac (22. 12 - 29. 1)

Direktan hod Plutona, planete moći i bogatstva, preko vaše astrološke kuće ličnosti, od 11. oktobra, počinje povoljno da utiče na vaše finansije. Pokažite više tolerancije prema saradnicima. Smanjite unos slatkiša.


 

Vodolija (20. 1 - 19. 2)

Pluton, koji upravlja vašom karijerom, 11. oktobra kreće direktnim hodom i pravi trigon s vašim vladaocem Uranom što vam donosi profesionalnu ali i finansijsku satisfakciju. Kvadrat sa Merkurom, najavljuje nesuglasice s partnerom.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pluton kreće direktnim hodom preko vaše 11. kuće i pravi napet aspekt sa Merkurom, vladaocem partnerskih odnosa, pa su moguće trzavice sa voljenom osobom. Sekstil sa vašim vladaocem Neptunom, donosi vam susret s umetnikom u krugu prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

JAT-ov avion “McDonnell Douglas DC-9” eksplodirao je tokom leta između Kopenhagena i Zagreba 26. januara 1972. i srušio se blizu sela Srpska Kamenjica, u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Avion kojim su upravljali kapetan Ludvik Razdrih i kopilot Ratko Mihić raspao se na više delova i nakon nekoliko minuta slobodnog pada završio na livadi na rubu šume.

10. 10. 2024. u 13:47

Komentari (0)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)