DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 17. OKTOBAR: Bik emotivno ranjiv, Rak da izbegne rasprave, a Devica ljubomorne scene i vanredne troškove

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

16. 10. 2024. u 22:30

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi pun Mesec u Ovnu i ulazak Venere u Strelca, posle devet meseci, šta vas u četvrtak 17. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 17. ОКТОБАР: Бик емотивно рањив, Рак да избегне расправе, а Девица љубоморне сцене и ванредне трошкове

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Pun Mesec u vašem znaku, koji upravlja vašom privatnošću, nepovoljno utiče na odnos s partnerom. Kvadrati s vašim vladaocima Marsom i Plutonom, opominju da izbegavate nepotrebne troškove. Ljubav na putu ili predavanju. Pazite se vrele vode.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vladalac vašeg mentalnog stanja, pun Mesec u kući mašte, pod uplivom Marsa i Plutona, čini vas emotivno ranjivijim. Vaš vladalac Venera ulazi u Strelca donoseći slobodnima strastveni susret i uvećanje prihoda, a zauzetima svađi ili raskid.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pun Mesec, vladalac vašeg posla, u kući preokreta obrazuje napete aspekte sa Marsom i Plutonom, donoseći iznenadno odlaganje dogovora ili posla. Susret sa Strelcem na kraćem putu, seminaru ili predavanju. Čuvajte se u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, pun u kući karijere, u dobrom aspektu sa Jupiterom, donosi vam uvećanje prihoda. Zbog napetog aspekta sa Marsom u vašem znaku i Plutonom, simbolima sukoba, moguće su rasprave sa autoritetima i voljenom osobom. Podložnost povredama.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pun Mesec u devetoj kući upozorava na rizik na putovanjima kao i prilikom dogovora sa strancima. Venera, planeta novca, ulazi u kuću ljubavi i kreativnosti, donoseći ljubav slobodnima kao i zaradu preko umetnosti i sporta. Pazite se za volanom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Venera ulazi u vašu četvrtu kuću i pravi sekstil sa Plutonom, donoseći vam novac preko privatnog posla, nekretnina, građevinskih radova. Pun Mesec u kući strasti i novca donosi ljubomorne scene i vanredne troškove. Pazite se vrele vode.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pun Mesec koji upravlja vašom karijerom u sedmoj kući, pravi kvadrate sa Marsom i Plutonom, što nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Vaš vladalac Venera danas ulazi u Strelca donoseći vam zaradu preko intelektualnih delatnosti i putovanja.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, simbol moći i bogatstva, pravi sekstil sa punim Mesecom u Ovnu, donoseći vam uvećanje prihoda. Ulazak Venere u Strelca donosi vam ljubav preko posla ili posao preko emotivnog partnera, a može i jedno i drugo. Izbegavajte alkohol.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa punim Mesecom koji upravlja vašim strastima i finansijama, u petoj kući očekuje vas susret sa mlađom osobom na predavanju ili sportskoj tribini. Venera ulazi u vaš znak pa ćete teško moći da ostanete neprimećeni. Iznenadno odlaganje dogovora.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pun Mesec u Ovnu upravlja partnerskim odnosima, što nepovoljno utiče na komunikaciju s voljenom osobom, nadređenima i članovima porodice. Ali, povoljno utiče na vaš novčanik, donoseći vam zaradu preko posla na polju umetnosti, sporta, obrazovanja.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme punog Meseca u kući biznisa, pod uticajem Marsa i Plutona, vodite računa o troškovima. Sekstil sa Jupiterom zauzetima donosi bračnu ili ponudu za zajednički život. Novac pristiže preko honorarnih poslova. Rasprave sa nadređenima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec, koji upravlja vašim ljubavnim životom, pun u trećoj kući, nagoveštava strastvenu romansu s nekim koga ćete sresti na putu, u školi, komšiluku. Vanredni izdaci, izbegavajte nepotrebne troškove. Unosite više vitamina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji