DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 19. OKTOBAR: Ovnu dobar dan za novac, Blizanci skloni pogrešnim odlukama, Škorpija da izbegne rasprave

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

18. 10. 2024. u 21:14

SAZNAJTE šta vas u subotu 19. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 19. ОКТОБАР: Овну добар дан за новац, Близанци склони погрешним одлукама, Шкорпија да избегне расправе

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Pluton, planeta inicijative, u trigonu s Mesecom nad Algol i Uranom, donosi vam nove izvore zarade. Rastu šanse za dogovore o isplativim poslovima sa osobama koje žive u inostranstvu. Unosite više vitamina.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Tranzit Meseca preko fiksne zvezde Algol i Urana u vašem znaku donosi vam vanredne troškove, rasprave sa ženama, selidbu. Napet aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, donosi razdvajanje od partera zbog neočekivanih okolnosti.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec predveče obrazuje trigon sa Plutonom u kući finansija donoseći vam uvećanje prihoda. Vaš vladalac Merkur, planeta logike, pravi napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim subjektivnim zaključcima i pogrešnim odlukama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec popodne prelazi preko fiksne zvezde Algol i Urana u kući neočekivanih okolnosti, donoseći vam vanredne troškove. Pluton u kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa osobom s kojom ste nekada bili vrlo bliski.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Urana u kući karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima. Trigon Marsa i Saturna, simbola akcije i prošlosti, donosi vam novac koji je odavno trebalo da vam bude isplaćen.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt između Meseca nad Algolom i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, otežava saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Neko koga dugo niste videli, šalje vam poziv za izlazak. Izbegavajte alkohol.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec prelazi preko Urana nad Algolom u kući finansija i rizika, donoseći vam neočekivane novčane dobitke, ali i vanredne troškove. Privremeno razdvajanje od emotivnog partnera, naročito ako se radi o nekom Strelcu. Nesanica.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Asteroid Viktorija u vašem znaaku približava se Veneri u drugoj kući, donoseći vam novac preko putovanja, turizma, kontakata sa strancima. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i ljubavnim partnerom. Susret sa starom simpatijom.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter pravi trigon sa Suncem donoseći vam uspeh i novac. Mesec prelazi preko Urana na Algolu, pa budite oprezniji prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Klonite se rasprava sa partnerom i članovima porodice.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec pravi sekstil s vašim vladaocem Saturnom, zbog čega ćete sporije rešavati probleme na poslu ili odložite neke poslove, zbog neočekivanih okolnosti. Partner očekuje više podrške od vas, ali vi kao da ro ne primećujete.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran blizu Meseca i nekretnice Algol, donosi vam nove ideje, ali neočekivane okolnosti mogu da preokrenu već dogovorene poslove. Pozicija Venere upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične transakcije.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca blizu Algola, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Slobodne Ribe mogu da prihvate poziv za izlazak od nekoga čije zanimanje ima veze sa umetnošću ili sportom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid