BUDITE OPREZNI U SAOBRAĆAJU Astro savet za ponedeljak, 21. oktobar: Danas je dan za sjajne šanse i prilike - Iskoristite ih

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 10. 2024. u 07:00

IMA tih svetlih dana, poput ovog, 21. oktobra, koji vam nudi sjajne šanse i prilike, prkoseći preprekama i ograničenjima koje nam od sredine avgusta pravi kvadrat između tranzitnog Jupitera u Blizancima i Saturna u Ribama (usporava sve do februara 2025).

БУДИТЕ ОПРЕЗНИ У САОБРАЋАЈУ Астро савет за понедељак, 21. октобар: Данас је дан за сјајне шансе и прилике - Искористите их

Foto: Shutterstock

Mesec danas pravi trigon sa Suncem priljubljenim uz Jupiter u Blizancima. Kada znate da su aspekti šanse i mogućnosti, a planete osobe koje vam pružaju (ili ne) podršku i pomoć, onda ćete prepoznati i prilike koje vam se ukazuju.

Zato ih danas iskoristite, čak i ako se radi o sitnicama, jer ćete se osećati bolje, lepše i sigurnije. To može biti odlazak na kraći put, telefonski razgovor ili dopisivanje s pametnom, radoznalom, mlađom osobom, koja će vam nenadano proširiti vidike. Može takođe da se radi o neočekivanoj ponudi da završite određeni seminar, kurs ili da dobijete priliku za stručno usavršavanje u inostranstvu, što će vam doneti veći uspeh nego što mislite.

I Venera danas obrazuje trigon s zavodljivim Neptunom u osetljivim Ribama, donoseći šanse za zaljubljivanje slobodnima, a zauzetima romantične trenutke sa voljenom osobom. Venera pravi i i sekstil s moćnim Plutonom u Jarcu, koji podstiče strast, naročito u dugim vezama.

S druge strane, napeti aspekti Meseca u nestrpljivim Blizancima upozoravaju na oprez sa izjavama, dokumentima, ugovorima, a naročito u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VAŽNA POBEDA: Obradović zna šta je nedostajalo u igri, pa ovo poručio svojim igračima, ali i zadarskoj publici