MESEČNI HOROSKOP OD 22. OKTOBRA DO 21. NOVEMBRA: Devica pred brojnim izazovima, Strelac obnavlja romansu, Jarac da pazi kome se poverava

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 10. 2024. u 19:30

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Sunca u znak Škorpije, šta vas od 22. oktobra do 21. novembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 22. ОКТОБРА ДО 21. НОВЕМБРА: Девица пред бројним изазовима, Стрелац обнавља романсу, Јарац да пази коме се поверава

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte mesečni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Shutterstock

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sunce ulazi u kuću novca 22. oktobra i pravi kvadrate s vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam isplative ali rizične ponude. Dogovori u vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Lavu i Vodoliji, 24. oktobra i 9. novembra, najavljuju uspeh preko medija, umetnosti, sporta. S Merkurom u Strelcu, posle 2. novembra, stiže važna informacija od osobe koja živi u drugom gradu. Saturnov direktan hod, posle 15. novembra, upozorava da pazite šta potpisujete.

Ljubav Vaš vladalac Mars ulazi u kuću ljubavi 4. novembra obrazujući trigone sa Merkurom i Neptunom kada na putu ili preko interneta možete da upoznate atraktivnu osobu. Napet aspekt sa Venerom, vladaocem partnerskih odnosa, koja 11. novembra ulazi u Jarca donosi ljubomorne scene. U vreme mladog i punog Meseca u Škorpiji i Biku, 1. i 15. novembra, strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Foto: Shutterstock

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, posle 2. novembra, u kući novca, uvećava vaše prihode preko saradnje sa strancima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Lavu i Vodoliji, 24. oktobra i 9. novembra, mogući su vanredni izdaci, ako se bavite nekretninama i građevinarstvom. Vaš vladalac Venera, planeta posla, ulazi u Jarca, 11. novembra, donoseći vam nove aranžmane i projekte, mada će neko pokušati da uspori njihovu realizaciju.

Ljubav Zbog naglašene sedme kuće, tokom ovog perioda, moguće su ljubomorne scene, raskid ili razdvajanje od partnera, zbog više sile. Direktan hod Saturna, posle 15. novembra, donosi vam romantičan susret s nekim prema kome ste do sada gajili samo prijateljska osećanja. Mlad i pun Mesec u Škorpiji i vašem znaku, 1. i 15. novembra, nagoveštava kontakt preko interneta s osobom koja živi u inostranstvu.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Foto: Shutterstock

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Ulazak Sunca u kuću posla, 22. oktobra, u napetim aspektima sa Marsom i Plutonom, donosi probleme sa finansijama i saradnicima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u trećoj i devetoj kući, 24. oktobra i 9. novembra, potreban je dodatni oprez sa dokumentima. Saturn, vladalac vaših finansija, 15. novembra kreće direktnim hodom preko kuće novca, donoseći vam zaradu preko nekretnina. Krajem perioda, uvećanje prihoda, ali i preokret u dogovoru sa strancima.

Ljubav U vreme mladog i punog Meseca u Škorpiji i Biku, 1. i 15. novembra, rasprave s voljenom osobom i članom porodice. Tranzit vašeg vladaoca Merkura, simbola flerta, preko Strelca, posle 2. novembra, nagoveštava poznanstvo s mlađom osobom na proslavi, rođendanu, većem skupu. Venera, vladalac emotivnog života, 11. novembra, ulazi u osmu kuću, donoseći slobodnima strastveni susret s umetnikom ili sportistom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Shutterstock

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Sunce ulazi u kuću kreativnosti, 22. novembra, gde se već nalazi Merkur, donoseći vam sjajne ideje i poslovne ponude. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 24. oktobra i 9. novembra, povedite više računa o finansijama i ulaganjima u nove projekte sa strancima, naročito ako ste privatnik. Posle 2. novembra, kada Merkur, planeta dogovora, biznisa i logike, ulazi u šestu kuću, izbegavajte konflikte sa saradnicima i potpisivanje ugovora.

Ljubav Period pred vama, donosi više uzbuđenja u vaše emotivne odnose. Sa mladim i punim Mesecom u kućama ljubavi i strasti, 1. i 15. novembra, rođeni u trećoj dekadi mogu da se zaljube u osobu na položaju ili nekoga ko se bavi opasnim zanimanjem. Posle 15. novembra, odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom može da zapadne u krizu. Krajem perioda, počinje romantična komunikacija sa starom simpatijom.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Shutterstock

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Napeti aspekti vašeg vladaoca Sunca sa Marsom i Uranom, do 1. novembra donose sukobe sa autoritetima. Neko želi da osujeti vaš rad na novom projektu. Novac stiže preko poslova sa nekretninama, građevinarstva, arhitekture. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u vašem znaku i Vodoliji, 24. oktobra i 9. novembra, vanredni izdaci. Posle 2. novembra, ulazak Merkura, vladaoca vašeg posla, u Strelca, upozorava na oprez sa finansijama i kreditima.

Ljubav Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, do kraja oktobra, slobodnima donosi nove susrete i poznanstva. Posle 11. novembra, kada Venera ulazi u Jarca, na kraćem putu, susret sa osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Mlad i pun Mesec u Škorpiji i Biku na Algolu, 1. i 15. novembra, najavljuje rasprave sa članovima porodice i voljenom osobom. Posle 20. novembra, susret sa starom simpatijom.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto: Shutterstock

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Sa Suncem u kući dogovora i biznisa, do kraja oktobra, mogući problemi u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima iz inostranstva. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Lavu i Vodoliji, 24. oktobra i 9. novembra, moguća promena nekog plana, naročito ako radite u medijima, IT sektoru. Ulazak vašeg vladaoca Merkura u Strelca, 2. novembra, donosi vam nove isplative angažmane, preko posla koji zahteva vaše prisustvo u javnosti.

Ljubav U vreme mladog i punog Meseca u trećoj i devetoj kući, 1. i 15. novembra, preko interneta, prijatelja ili komšija, možete da upoznate interesantnu osobu. Napeti aspekti Saturna, vladaoca emotivnog života, koji 15. novembra kreće direktnim hodom, donose zahlađenje odnosa sa partnerom. Slobodne Device, posle 11. novembra, kada Venera ulazi u Jarca, preko posla ili na putu, očekuje susret sa Ribama.

Zdravlje Problemi sa zglobovima.

Foto: Shutterstock

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao U vreme mladog i punog Meseca, vladaoca vaše karijere, u kući posla i finansija, 1. i 15. novembra, moguća dvostruka zarada. Posle 15. novembra, direktan hod Saturna podstiče realizaciju kreativnog projekta. Sa Merkurom u Strelcu, nakon 2. novembra, uspostavljate nove kontakte s osobama koje žive u inostranstvu. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u drugoj i osmoj kući, 24. oktobra i 9. novembra, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i transakcije.

Ljubav Aspekti Marsa i Plutona, vladalaca partnerskih odnosa, tokom ovog perioda, donose ljubomorne scene i rasprave, a posle 4. novembra i strastveni susret s Lavom. Posle 11. novembra, vaš vladalac Venera, ulazi u Jarca, donoseći vam prijatne trenutke sa voljenom osobom. Mlad i pun Mesec u Škorpiji i Biku, 1. i 15. novembra, nagoveštava susret sa harizmatičnom osobom, preko poslovnih kontakata.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

Foto: Shutterstock

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Napeti aspekti Sunca, koje 22. oktobra ulazi u vaš znak, najavljuju probleme na putovanjima i sa strancim, naročito posle 4. novembra kada Mars ulazi u vašu kuću karijere. Merkur, simbol posla, u kući posla, posle 2. novembra donosi vam novac preko izdavaštva, turizma, putovanja. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 24. oktobra i 9. novembra, stižu nove ponude privatnicima. Sa direktnim hodom Saturna, posle 15. novembra, obnavljate kontakt sa starim partnerima.

Ljubav Mlad i pun Mesec u vašem znaku i Biku, 1. i 15. novembra, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Ulazak Venere, vladaoca partnerskih odnosa, u Jarca, 11. novembra, najavljuje povratak stare simpatije u vaš život. Sredinom perioda može da vas zainteresuje osoba koja stiže sa dužeg puta. Vaš vladalac Pluton, 20. novembra, ulazi u Vodoliju, donoseći promenu odnosa u porodici.

Zdravlje Bol u leđima.

Foto: Shutterstock

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Naglašena 12. kuća, do kraja oktobra, opominje na oprez prilikom dogovora o novim projektima koji se odnose na saradnju sa institucijama zatvorenog tipa. Poslednja i prva četvrt Meseca u devetoj i trećoj kući, 24. oktobra i 9. novembra upozorava na probleme sa dokumentima, ako se bavite transportom, uslužnim ili intelektualnim delatnostima. Posle 11. novembra, Venera u kući posla, donosi novac preko nekretnina, kao i završetak posla započetog pre godinu dana.

Ljubav Ulazak Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u vaš znak, 2. novembra, čini vas subjektivnim u odlukama koje se tiču zajedničkog života s voljenom osobom. Aspekti Venere, vladaoca društvenog života, posle 11. novembra, donosi vam obnovu romanse sa koleg(inic)om. Mlad i pun Mesec u kući tajni i zdravlja, čini vas sklonim preterivanju u emotivnim reakcijama. Jedan Ovan misli na vas.

Zdravlje Podložnost povredama.

 

Foto: Shutterstock

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Ulazak Sunca u Škorpiju, 22. oktobra, donosi vam mogućnosti da realizujete neke važne planove. Sredinom perioda, neočekivan predlog može da vam omogući dugoročan izvor prihoda. Venera, vladalac vaše karijere, 11. novembra ulazi u vaš znak, donoseći vam novac preko kreativnih i delatnosti u vezi sa sportom. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u kućama finansija i posla, 24. oktobra i 9. novembra, upozorava na vanredne troškove. Čuvajte vredne sitnice.

Ljubav Vaš vladalac Saturn, 15. novembra, kreće direktnim hodom, donoseći obnovu romanse koja je započela pre dve godine. Mlad i pun Mesec u kući društvenog života i ljubavi, 1. i 15. novembra unosi tenziju u odnos s partnerom. Mars 4. novembra ulazi u kuću strasti, donoseći upoznavanje sa atraktivnom osobom. Merkur u 12. kući, posle 2. novembra, upozorava da pazite kome se poveravate.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto: Shutterstock

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Naglašen znak Škorpije, upozorava na oprez sa ulaganjem novca, ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanjem novcem. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Lavu i vašem znaku, 24. oktobra i 9. novembra, donosi preokrete na poslovnom ali i na ličnom planu. Mars u sedmoj kući, posle 4. novembra, javnim ličnostima donosi opasnost od skandala, a ostalima probleme u sudskim procesima. Pluton se 20. novembra vraća u vaš znak i donosi novac.

Ljubav Do kraja oktobra moguća obnova veze sa starijom osobom.U vreme mladog i punog Meseca u Škorpiji i Biku, 1. i 15. novembra, odnos sa voljenom osobom može se naći u krizi. Ulazak Marsa u kuću braka, donosi ljubomorne scene i svađe s voljenom osobom. Venera, simbol ljubavi, posle 11. novembra, u Jarcu, nagoveštava susret s nekim ko je stariji od vas i živi u drugom gradu ili zemlji.

Zdravlje Osetljivi nervi.

Foto: Shutterstock

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Ulazak Sunca u devetu kuću intenzivira kontakte sa strancima, ali i opasnost od konkurencije. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Škorpiji i Biku 24. oktobra i 9. novembra, donosi probleme sa putnom dokumentacijom i sa saradnicima. Merkur u kući karijere, posle 2. novembra, nepovoljno utiče na finansije. Ulazak Venere u Jarca, 11. novembra, najavljuje zaradu preko prijatelja. Odložite dogovore i potpisivanje ugovora do sredine novembra.

Ljubav Početkom perioda, na putu, predavanju, seminaru, slobodne Ribe mogu da upoznaju interesantnu osobu. Početkom novembra, u život zauzetih Riba vraća se stara simpatija. Sredinom novembra, možete da dobijete poziv za izlazak od osobe koju ćete upoznati na poslovnom skupu ili proslavi. Mlad i pun Mesec, 1. i 15. novembra, donosi romantičnu komunikaciju s nekim ko živi u drugom gradu.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOBRO JE ŽENE, SMIRITE SE! Jelena Đoković zavodi red!