OVO SE DEŠAVA POSLE GODINU DANA Astro savet za sredu, 23. oktobar: Sunce ulazi u Škorpiju - Akcenat je na finansijama i dominaciji

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

23. 10. 2024. u 07:00

SUNCE, simbol ugleda, uspeha, ličnih mogućnosti, volje, stabilnosti, lidera, posle godinu dana ulazi u Škorpiju, osmi zodijački znak koji simbolizuje novac, moć, strast, ali i povrede i sukobe.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА Астро савет за среду, 23. октобар: Сунце улази у Шкорпију - Акценат је на финансијама и доминацији

Foto: Profimedia

Ova pozicija Sunca stavlja akcenat na finansije, seks i dominaciju, naročito u partnerskim odnosima (i ljubavnim i poslovnim).

Čim je noćas, 16 minuta posle ponoći, Sunce ušlo u osmi zodijački znak, obrazovalo je kvadrate sa Marsom i Plutonom, planetama koje inače upravljaju Škorpijom, kao i inkonjunkcije sa Uranom u Biku i Neptunom u Ribama.

Mada ovi napeti aspekti podstiču na akciju i donose nove izazove, prilike i šanse na poslovnom planu, isto tako donose i jaku konkurenciju Škorpijama, Bikovima, Lavovima, Vodolijama i Jarčevima.

Osim konkurencije, donose i podložnost povredama, a na zdravstvenom planu će biti osetljiviji reproduktivni organi i mokraćni kanali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole