PAZITE SE DEPRESIVNOG RASPOLOŽENJA Astro savet za nedelju 27. oktobar: Mesec je u opoziciji sa Saturnom, očekujte prepreke i ograničenja

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 10. 2024. u 07:00

MADA Mesec u Devici, jednom mesečno, obrazuje opoziciju sa tranzitnim Saturnom u Ribama, ipak pravi drugačije aspekte sa ostalim tranzitnim planetama.

ПАЗИТЕ СЕ ДЕПРЕСИВНОГ РАСПОЛОЖЕЊА  Астро савет за недељу 27. октобар: Месец је у опозицији са Сатурном, очекујте препреке и ограничења

Foto: Shutterstock

Ovaj naporan aspekt jedan je od najtežih, jer se dve planete oprečnih dejstava, simboli emocija i ograničenja, nalaze jedna preko puta druge, i, svaka "vuče" na svoju stranu. Osećamo se nervoznijim, ponekad i bezrazložno tužnim ili ograničenim u svemu što radimo.

Ova opozicija između Meseca, simbola duše, psihe, intuicije, u praktičnoj, podozrivoj Devici i oslabljenog, sumornog Saturna u introspektivnim Ribama, danas nepovoljno utiče, pre svega, na raspoloženje osoba sa ovakvim natalnim aspektom, donosi emotivno trpljenje, sklonost depresivnom raspoloženju, kao i loš odnos sa majkom. Utiče pre svega na promenljive znake, Blizance, Device, Strelce i Ribe, i to rođene u drugoj i trećoj dekadi.

Mesec pravi i kvadrat sa Jupiterom, planetom koja sve uvećava, u dinamičnim, nervoznim Blizancima, znaku u kome je moć ove planete oslabljena, što utiče na promene raspoloženja. Na zdravstvenom planu, veća je podložnost povredama (prsti, šake) kao i opasnost u saobraćaju, i to od kamiona i cisterni.

Svetle tačka dana su moćni trigoni koje Mesec, popodne, pravi sa retrogradnim Uranom na kraju Bika i retrogradnim Plutonom na kraju Jarca, koji donekle ublažavaju negativan uticaj opozicije Mesec-Saturn. Podrška, pomoć i saveti stižu od Bikova, Škorpija i Jarčeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA, SVE SE REŠAVA U BEOGRADU: Đoković u problemu, ovu vest nije želeo da čuje