DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 28. OKTOBAR: Blizanci da se klone rasprava, Devica da ne pravi poslovne planove, Ribe romantične

Astrolog: Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 28. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 28. ОКТОБАР: Близанци да се клоне расправа, Девица да не прави пословне планове, Рибе романтичне

Foto: Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u kući posla pod uticajem Urana, donosi vam predveče nove ideje kada je reč o novom, isplativom projektu. Opozicija sa Neptunom, simbolom prevara, opominje da ne verujete svemu u šta neko želi da vas ubedi. Promenljivo raspoloženje.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom donosi vam inspiraciju ako se bavite kreativnim ili poslom u vezi sa sportom ili obrazovanjem. Slobodne, na rođendanu, proslavi, u restoranu, očekuje susret sa starijom osobom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec, koji upravlja poslovnim ali i vašim i ljubavnim životom, čini vas sklonim raspravama sa saradnicima i članovima porodice. Neko želi da iskoristi vašu velikodušnost, ali vi kao da to ne primećeujete. Oprez za volanom.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Devici pravi opoziciju sa Neptunom, planetom obmana, pa budite pažljiviji kada je reč o dokumentima, ugovorima, dogovorima, kao i u kontaktima sa rođacima. Voljena osoba je nestrpljiva zbog nečega. Dodatni oprez u saobraćaju.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Devici stavlja akcenat na vaš posao, zbog čega bi danas bilo bolje da izbegavate rizične finasijske poteze. Predveče, dobijate šansu da zajedno sa partnerom, ostvarite nešto o čemu ste odavno maštali. Nesanica.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec danas obrazuje napete aspekte sa Saturnom i Neptunom u vašoj kući partnerskih odnosa, zbog čega su moguće nesuglasice sa voljenom osobom. Nije povoljan trenutak za pravljenje planova sa strancima. Podložnost povredama u kući.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući podsvesti pod uticajem Urana, predveče podstiče vašu intuiciju, ali i kreativnost i praktičnost. Zbog opozicije sa Neptunom, planetom obmana, koji upravlja vašim finansijama, izbegavajte rizične novčane transakcije.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec predveče formira trigone sa vašim vladaocem Plutonom, kao i sa Uranom, donoseći vam mogućnost uvećanja prihoda preko IT sektora, nekog društvenog angažmana, medija, stranaca. Susret sa privlačnom osobom na koncertu ili proslavi.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući karijere donosi vam novac preko poslova u vezi sa kupovinom, prodajom ili izdavanjem nekretnina. Sekstil sa Merkurom koji upravlja partnerskim odnosima, donosi odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Glavobolja.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vladalac partnerskih odnosa, Mesec, pravi opoziciju sa vašim vladaocem Saturnom, odlažući neke poslove i planove. Nemojte da žurite sa donošenjem važnih odluka. Susret sa mlađom osobom na kraćem putu, predavanju, seminaru. Promenite način ishrane.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec predveče obrazuje trigon sa vašim vladaocem Uranom i sa Plutonom u kući tajni, donoseće vam šanse za zaradu preko honorarnih i poslova sa strancima. Bračni partner pokazuje znake posesivnosti i ljubomore. Reumatske tegobe.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec prelazi preko sedme kuće i pravi opoziciju s vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam romantično raspoloženje ali sklonost zabludama. Novac vam stiže preko intelektualnih i uslužnih delatnosti, kao i zanimanja koja zahtevaju preciznost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAMAD MEĐEDOVIĆ KAO BRZI VOZ: Počistio protivnika za 46 minuta