OVO JE POLICAJAC KOJEG JE UBIO TINEJDŽER (15) U BOSANSKOJ KRUPI: Iza Ognjena ostali žena i dvoje dece

Novosti online

25. 10. 2024. u 13:54

UBISTVO jednog, a ranjavanje drugog policajca koje se dogodilo u Bosanskoj Krupi od jutros potresa javnost u BiH.

ОВО ЈЕ ПОЛИЦАЈАЦ КОЈЕГ ЈЕ УБИО ТИНЕЈЏЕР (15) У БОСАНСКОЈ КРУПИ: Иза Огњена остали жена и двоје деце

Foto: Facebook/Printscreen/Sanja Lazić

Posebno je šokantno što je ubistvo počinio maloletnik (14). Mnogi se pitaju šta se dešava u ovoj državi, i šta, uslovno rečeno, tera mlade ljude na ovakve monstruozne stvari, piše Srpskainfo.

Jedna od građanki BiH oglasila se i na društvenoj mreži Fejsbuk, te objavom istakla nezadovoljstvo čitavim sistemom.

– Sinoć je u Bosanskoj Krupi u policijskoj stanici ubijen policajac Ognjen Maran. Njegov kolega Avdo Hasanović ranjen je. Počinilac, maloletnik od svojih četrnaest godinica!!!! Maloletnik! U policijskoj stanici! Dete! U BiH! Juče ujutro u Sarajevu maloletnik, učenik prvog razreda srednje škole pucao je na učenika trećeg razreda! Maloletnik! U školskom dvorištu! U BiH! A, BiH spava mirnim snom! Dubokom komom! I kad je ovi pucnji i jauci probude, ima ko će reći ššš spavaj… dobro je, pomaziti nas po pametnoj glavi koja ne propituje, koja se ne buni, koja neće zaplakati i tako ostati neućutkana dok je neko ne nahrani pravdom i redom – počela je Sanja Lazić svoju objavu koja je potresla sve oni koji su je pročitali.

– Meni se plače za ovim čovekom! Ne znam da li ima dece, ni koliko mu je godina, ni da li je ostvario svoje snove ali znam da ni u snu nije sanjao to što ga je ubilo! Državu u kojoj deca ulaze u institucije naoružana – napisala je ona.

– Kažu sinoć vesti, u Bosanskoj Krupi su povećane mere bezbednosti! A, protokola i g… da se ne izražavam! Hoće li te duge cevi na ulicama vratiti Ognjena, hoće li biti gaza na Avdinim ranama? Il' je možda trebalo, sistemski i preventivno delovati na opasni svet regrutovanih kriminalaca iz miljea maloletničkih odreda – nastavila je Sanja vidno potresena događajem.

– Ožalošćenoj porodici, prijateljima i mučenoj BiH izražavam saučešće. A, drugom policajcu brz oporavak od ličnih rana i kolektivnih trauma – zaključila je objavu, a malo nakon objave, pristigao je i njen komentar u kojem je prenela informaciju o porodičnom životu stradalog policajca.

Naime, ubijeni Ognjen Maran bio je oženjen i otac je dvoje dece, starijeg sina i mlađe kćerke, koja je, kako se navodi, na fakultetu u Beču.

Svi se pitaju kako će ovo podneti Ognjenova majka, koja je dočekala da sahrani svoje dete.

Podsetimo se, maloletnik je nakon ulaska u stanicu prvo napao Marana, koji je odmah podlegao, a onda i Avdu Hasanovića. Inače, Hasanović je smešten u Kantonalnu bolnicu “Dr Irfan Ljubijankić”.

Napadač je nakon ovog događaja odmah uhapšen.

BONUS VIDEO:

Uhapšena četvorka koja je planirala napad na policiju na protestu u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK NI FIZIČKI NI PSIHIČKI NIJE SPREMAN DA IGRA: Šok izjava hrvatskog trenera