ZAPOSLENI u Službi bezbednosti Ukrajine (SBU) stigli su u Nikolajev da izvrše kaznene racije protiv proruskih građana i onih koji su nezadovoljni režimom u Kijevu, rekao je Mihail Mizincev, šef ruskog Centra za kontrolu nacionalne odbrane.

Komentari (7)

Boris

09.07.2022. 03:35

Ovako je sprovodio teror 90-ih hrvatski fasizam prema Srpskim gradjanima koji su mirno ziveli i radili u gradovima sirom SR Hrvatske kazem SR Hrvatske zato sto je ta nazovi drzava pravno gledana i danas u neustavnom stanju promenjen je ustav 90-te na neustavan nacin ovo je misljenje relevantnih pravnika.

Aleksandar

09.07.2022. 09:02

Ruska vojska će biti optužena za sve masovne grobnice koje pronađe. A kad počne rokanje među najamnicima UKR, i za to će biti optuženi, kao Srbi u Srebrenici za haos u redovima mudžahedina i muslimanijaka.

buki

09.07.2022. 14:54

@Aleksandar - Apsolutno ste u pravu da će Rusi biti optuženi i sigurno osuđeni na bezbroj doživotnih, ali na sreću U ODSUSTVU. Rusija nije Srbija, pa da svoje vojnike koji su branili narod i prużali otpor nadmoćnom agresoru, preda tim istim krvnicima u Hag.