AUSTRALIJA i Novi Zeland su zemlje koje na najbolji način mogu da prežive nuklearnu zimu i pomognu ljudskoj civilizaciji da se ponovo rodi nakon katastrofe, piše Gardijan.

Komentari (13)

Vrač

12.02.2023. 08:18

Pripremaju li nas na najgore? Davno je napisano da bi perživeli možda insekti,mravi itd (samo možda). Zna se jako dobro da nijedno organizovano dršutvo ne bi preživalo. Pišu novinari,prodaju knjige, zaradjuje se na tome itd.

Velja

12.02.2023. 10:35

Jelte, gospoda eksperti, a činjenicu da bi i Australija i Novi Zeland postale ciljevi nuklearnog napada zbog američkih baza raspoređenih na njihovim teritorijama zašto svi kao da zaboravljaju? Jel treba tamo još neki bunkeri da se prodaju?

Eto

13.02.2023. 11:58

Australija i Novi Zeland bi verovatno bili mete u takvom ratu i ne verujem da bi ostale kao područja pogodna za život. Jedino mesto na svetu koje bi opstalo je Madagaskar i neka ostrva oko njega.

Miki

13.02.2023. 19:24

Ovo samo idioti mogu da shvate kao ozbiljan i proveren članak ! Da li je ovaj ,,novinar,, uzeo u obzir činjenice šta se desi posle atomskog rata? Radijacija , kisele kiše , zagađena hrana i voda !!! Itt. Neverovatno je ko sve danas dobije pravo da piše ovakve članke , totalno ne školovani i amaterski umetnici !