PROKSI rat koji Zapad vodi protiv Rusije probudio je stare želje i ambicije političkih emigranata koji sada žive uglavnom u Evropi.

buki

26.02.2023. 12:20

Naravno da bi u slučaju sloma Rusije, tamo pohrlili svi bogati ruski emigranti sa Zapada, jer oni najbolje znaju kako opljačkati ono što je u Rusiji ostalo posle pljačkaške privatizacije. Samo naivni mogu da veruju kako bi njihova invazija išla u smeru pomoći ruskom narodu. Vratili bi se da uz Zapadnu pomoć postanu multimilijarderi i nastavili pljačku koju im je Putin zaustavio.

Moskva

26.02.2023. 12:29

Нешто слично смо видели на нашем примеру када су тадашњи опозициони лидери прижељкивали јаче бомбардовање како би власт пала. После су показали на примеру шта значи када такви и преузму власт. Од своје земље направе резерват и сопствене држављане претворе у робље окупатору тј. странцима. Зато Руси на нашем примеру имају прилику да виде шта добијају од земље када им уђу инвестициони фондови и шрафцигер индустрија у пуном обиму. Боље кору хлеба да деле своју реалну него обећану гозбу на њиховом асталу.