DA LI SLEDI UDAR NA IZRAEL? Iranski vojni vrh povukao se u podzemnu vojnu bazu iz Teherana u Isfahan (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

06. 04. 2024. u 17:17

DA li se približava iranski napad na Iran? Sve više znakova ukazuje da ali kada, u o ovim slučaju vreme biraju Iranci i ono je trenutno predmet nagađanja.

ДА ЛИ СЛЕДИ УДАР НА ИЗРАЕЛ? Ирански војни врх повукао се у подземну војну базу из Техерана у Исфахан  (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Da se zaista nešto sprema navodno ukazuje informacija koja je nekim slučajem stigla iz Irana da su viši komandanti iranske vojske i Iranske revolucionarne garde Pasdarana otišli iz Teherana.

Navodno je preko aplikacije Fljat radar uočeno nekoliko aviona koji su poleteli iz Teherana prema Isfahanu u centralnom delu Irana gde se nalazi podzemno sklonište, odnosno bunker sudnjeg dana (baza 8).

Iranska vojska je od ranog jutra u viskomom stepenu pripravnosti i svi sa zebnjom čekaju da vide kakvu odmazdu će izvršiti Iran.

Da li će se Pasdarani zaista osvetiti Izraelu za masakr i da li će napad biti izvršen na neku od brojnih izraelskih ambasada.

-Uveravamo iranski narod da ćemo sprovesti narodni zahtev da kaznimo neprijatelja (Izrael) na način da on i njegovi pomoćnici zažale zbog svog zločina u Damasku, saopštila je iranska revolucionarna garda, a preneo Al Majadin.

Inače po prvi put Iran je za napad na konzulat optužio i SAD iako je iz Vašingtona više puta stizala poruka preko Švajcaraca da oni nemaju nikakve veze sa izraelskim napadom.

-Glavna odgovornost za napad na iranski konzulat u Damasku leži na Sjedinjenim Državama, saopštio je načelnik iranskog generalštaba Mohamed Bakeri.

(TV Front)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio