ŽENA IZ BiH NAPRAVILA HAOS U RIMU: Šutirala i udarala po automobilima, a onda kuhinjskim nožem napala italijansku policiju

Novosti online

21. 09. 2024. u 22:41

PRAVA drama odvijala se sinoć u rimskom kvartu San Paolo nakon što je policija dobila dojavu da nepoznata žena šutira i udara po parkiranim automobilima u ulici via Pinčerele, a nakon što je policija izašla na lice mesta, ona ih je napala nožem.

ЖЕНА ИЗ БиХ НАПРАВИЛА ХАОС У РИМУ: Шутирала и ударала по аутомобилима, а онда кухињским ножем напала италијанску полицију

Foto: Piksabej

Kako prenose italijanski mediji, glavna akterka ovog incidenta identifikovana je kao 32-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine. Ona je prvo parkirala svoju kamp-kućicu u ovoj ulici, a zatim izašla i počela da udara po parkiranim automobilima.

Nakon što je policija izašla na teren po prijavi, ona je iz svoje prikolice izvadila kuhinjski nož i nasrnula na policiju. Navodno, žena je bila u stanju nervnog rastrojstva. Policajci su tek nakon borbe sa njom uspeli da je smire, a zatim su pozvali hitnu pomoć koja ju je odvezla u bolnicu San Kamilo, na obaveznu procenu zdravstvenog stanja.

U saopštenju rimske policije stoji da će protiv nje biti podnesene prijave za nanošenje materijalne štete, napad na službeno lice te ometanje službenog lica u radu.

(Nezavisne)

BONUS VIDEO: NAKON ŠTO JE KOD OMAKA PRONAĐEN NOŽ: Slavica Đukić Dejanović stigla u Osnovnu školu ''Ribnikar''

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S