SVE JASNO KAO DAN: Mask priznao da li je u "romantičnoj vezi" sa Đorđom Meloni

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

25. 09. 2024. u 18:10

MASK negirao da je u "romantičnoj vezi" sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni.

СВЕ ЈАСНО КАО ДАН: Маск признао да ли је у романтичној вези са Ђорђом Мелони

Foto: Profimedia

Američki milijarder Ilon Mask negirao je danas da je u "romantičnoj vezi" sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni nakon što ju je nazvao "lepom" na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u ponedeljak.

- Bio sam tamo sa mamom. Nema nikakve romantične veze sa premijerkom Meloni - napisao je Mask na platformi X ispod fotografije na kojoj se vidi kako se on i italijanska premijerka gledaju tokom gala večere.

Mask je na dodeli nagrada rekao da je Meloni "još lepša iznutra nego spolja", a italijanska premijerka je uzvratila da je on "dragoceni genije", preneo je Politico.

On je u ponedeljak uručio Meloni nagradu Atlantskog saveta - "Global Citizen" kada je rekao i da je italijanska premijerka autentična, poštena i promišljena.

Meloni je zatim održala govor u odbranu zapadnih vrednosti, na kraju kojeg je Mask ustao i aplaudirao.

Mask i Meloni sastali su se nekoliko puta tokom poslednjih godina i dele zabrinutosti zbog pada nataliteta na Zapadu, kao i interesovanja za korišćenje veštačke inteligencije.

Američki biznismen je nekoliko puta putovao u Rim i pohvalio je italijansku vladu zbog njene oštre politike prema pitanju imigracija.

Mask je poslednjih meseci javno podržao bivšeg američkog predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa na predstojećim izborima.

Meloni je danas tvrdila da je izbor Maska da je najavi dok je primala nagradu u ponedeljak napravljen pre nekoliko meseci i da nije u vezi sa američkom predizbornom kampanjom i Maskovom podrškom Trampu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)