ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE ILONA MASKA ZA AMERIKU: Ako Tramp ne pobedi...

Novosti online

06. 10. 2024. u 08:14

BIVŠI američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je miting u gradu Batleru u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, na mestu gde je 13. jula preživeo atentat.

ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ИЛОНА МАСКА ЗА АМЕРИКУ: Ако Трамп не победи...

Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Tramp je sa mitinga pozvao pristalice da mu donesu pobedu na izborima.

- Pre dvanaest nedelja svi smo primili metak za Ameriku. Sve što tražim je da svi izađu i glasaju. Moramo da pobedimo - istakao je Tramp.

Stojeći iza neprobojnog zaštitnog stakla, on je svog atentatora nazvao "zloćudnim čudovištem" i dodao da njegov naum nije uspeo zahvaljujući "Božjoj volji i milosti".

Jedan od gostiju na Trampovom mitingu u Batleru bio je milijarder Ilon Mask, izvršni direktor kompanije Spejs Iks i Tesle i vlasnik platforme Iks.

Mask se pojavio za govornicom nakon što ga je Tramp predstavio kao "velikog gospodina koji je spasao slobodu govora".

- Predsednik Tramp mora da pobedi da bi očuvao naš Ustav. Mora da pobedi da bi sačuvao demokratiju u Americi. Ako to ne učini, ovo će biti poslednji izbori. To je moje predviđanje - rekao je Mask koji je podržao republikanskog kandidata nakon pokušaja ubistva i aktivno finansira predizborne aktivnosti u nekoliko ključnih američkih država.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

NEBOJŠA Popović iz Kikinde radio je u hemijskoj industriji "Hemik", nekadašnjem jugoslovenskom gigantu, koji propada dolaskom bivše vlasti na čelo države. Godine posvećenosti i rada u "Hemiku" bile su izbrisane jednim potezom političara. Nebojša, kao i 130 drugih radnika zaposlenih u "Hemiku", među kojima je bio i njegov otac, ostaju bez posla. Izgubio je sve ono u šta je verovao. Život u Kikindi postao je borba za opstanak.Za Nebojšu dolazi do promene 2015. godine, kada u Kikindu stižu nove fabrike.

06. 10. 2024. u 09:00

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)