BIVŠI CIA ŠEF ANALITIKE ZA RUSIJU: Niko ne može pobediti Moskvu, osim… (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

11. 10. 2024. u 19:01

BIVŠI šef analitike američke obaveštajne službe (najveće na svetu), CIA, zadužen za Rusiju, Džordž Bibi (Georg Beebe), otkrio je zastrašujuće prognoze o tome gde će ići rat u Ukrajini.

БИВШИ ЦИА ШЕФ АНАЛИТИКЕ ЗА РУСИЈУ: Нико не може победити Москву, осим… (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Džordž Bibi je naveo da Moskva neće prihvatiti nijedan plan SAD-a i Velike Britanije za tu zemlju. Rusi će ostaviti zemlju uništenom, otvorenom ranom, neće dozvoliti povratak stanovnika ni investicije, ostavljajući zemlju u stanju u kojem je danas.

Razlog je taj što Moskva ne prihvata novi svetski poredak bez Rusije, bez obzira na to šta NATO preduzme.

-Rusija i veći deo sveta ne prihvataju „međunarodni poredak zasnovan na pravilima“ u kojem SAD diktiraju pravila i odlučuju selektivno kada će se primenjivati.

Putin je racionalan i želi normalne diplomatske odnose sa NATO-om (iako postoji duboka ruska država koja prezire sve zapadno), naglasio je on.

Bivši šef analize CIA-e za Rusiju, Džordž Bibi, nastavio je: „Bez Rusije, ne postoji globalni poredak. Rusija želi pravedan i ravnopravan tretman. Rusija želi da pregovara sa NATO-om.

NATO je sastavni deo rata u Ukrajini. Pregovori se ne mogu voditi bez SAD-a. Zapad mora pozvati Rusiju i započeti pregovore.

Ako se rat u Ukrajini ne reši, Evropa je u visokom riziku od novih ratova i sukoba.

Niko ne može pobediti Rusiju, osim ako je ne prisili da na kraju upotrebi nuklearno oružje.

Rusija može biti pogođena, mučena, iscrpljena, ali do sada nije pretrpela mnogo, dok na Zapadu padaju ili se klimaju vlade, cene su eksplodirale, i još jedna teška zima dolazi.“

Izjave američkog stručnjaka zaista izazivaju strah širom sveta, jer retorika Bajdenove administracije i ostalih poslušnih evropskih lidera gura svet ka uništenju.

"Rat u Ukrajini ne vode države, već globalna elita koja kontroliše svet"

Sa druge strane, ruski politički naučnik Vladimir Možegov je rekao:

-Rat u Ukrajini ne vode države, već globalna elita koja kontroliše svet. Ona kontroliše i Evropu i Ameriku putem kontrole finansija, banaka, globalne ekonomije pre svega, i putem međunarodnih nadnacionalnih organizacija kao što su Evropska unija, NATO, AUKUS itd.

U državama se odvijaju procesi uništavanja tradicionalnih država, kao i u Evropi. U sledećoj fazi neće ostati ni evropske države ni Amerika kakve smo poznavali. Biće uspostavljena nadnacionalna liberalna diktatura.

Ona će početi da upravlja ratom i mirom putem NATO-a i AUKUS-a i drugih vojnih saveza.

Specijalne policijske jedinice će kontrolisati ljudsko stado u Americi i Evropi. To je bliska budućnost koju nam globalizacija obećava“, zaključuje on o “mračnoj budućnosti planete“.

Svi zapravo žele a niko ne sme da spomene pregovore između SAD-a i Rusije kako bi se okončala ukrajinska tragedija pre nego što Evropa bude potpuno uništena u sukobu.

Rat između EU-SAD-a i Rusije više nije nešto što je skriveno ili tajno, već se otvoreno spominje od strane mnogih zvaničnika na Zapadu, bez ustručavanja.

Rat povodom Ukrajine između ove dve strane imaće katastrofalne posledice, istovremeno razarajući poredak u kojem živimo danas, i to je jedina izvesnost zajedno sa hiljadama žrtava.

oruzjeonline.com

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima