MEDVEDEV PORUČIO KIJEVU: Uveren sam da će NATO na kraju Ukrajinu baciti u smeće

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

13. 10. 2024. u 19:02

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev izjavio je da će se NATO zemlje rugati Ukrajini i da će je za 10 godina "baciti u smeće", komentarišući "plan pobede" ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog u vezi sa pristupanjem Kijeva Alijansi.

МЕДВЕДЕВ ПОРУЧИО КИЈЕВУ: Уверен сам да ће НАТО на крају Украјину бацити у смеће

Foto: Tanjug/Printskrin

-Ludo narko kopile je glasno izjavio da ima 'plan pobede' koji se sastoji od jedne tačke: 'Pozivanje Kijeva u NATO'. Šta će se dalje dešavati nije teško zamisliti! Mladi i ne tako mladi članovi Alijanse će bespomoćnu Ukrajinu podvrgnuti dugotrajnom izopačenom nasilju, maltretiranju sa elementima nekrofilije, a potom, desetak godina kasnije, baciti raspadnuti leš u smeće, napisao je Medvedev na Telegramu.

Osim toga, podsetio je na reči britanskom premijera Kira Starmera, koji je Zelenskom rekao da upotreba britanskih projektila dugog dometa "storm šedou" "neće dobiti rat za Ukrajinu".

-Ali ovo je samo polovina rečenice. Trebalo je dodati: „U ovom ratu uopšte ne možete dobiti, jer Ukrajine nema. Vaša zemlja 404 je fantom!", dodao je Medvedev.

Takođe je podsetio na incident tokom govora na kongresu vladajuće Laburističke partije u Liverpulu, koji se dogodio 24. septembra, kada je Starmer napravio lapsus i pozvao na oslobađanje "kobasica" umesto talaca koje drži Hamas.

-Starmer je čudan momak, kao i svi britanski premijeri. Pozvao je Hamas da vrati 'kobasice' iz pojasa Gaze. Koja je razlika između kobasica i talaca!, naveo je.

(rt.rs)

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...