"BOMBA" U AMERICI: Otkriveno šta će Tramp uraditi u petak

Tanjug

22. 10. 2024. u 21:56

BIVŠI predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp daće u petak intervju popularnom podkasteru Džou Roganu koji ima desetine miliona pratilaca.

БОМБА У АМЕРИЦИ: Откривено шта ће Трамп урадити у петак

Foto: Profimedia

Dva zvaničnika iz Trampovog izbornog štaba rekla da će on otputovati u Ostin u Teksasu kako bi dao intervju u Roganovom studiju, preneo je Rojters.

Tramp je kritikovao Rogana u avgustu na svojoj društvenoj platformi Truth Social nakon što je podkaster pohvalio tadašnjeg nezavisnog predsedničkog kandidata Roberta Kenedija Mlađeg koji se potom povukao iz kampanje i podržao Trampa. 

Tramp je kasnije Rogana nazvao "dobrim momkom". 

Potpredsednica SAD i demokratski predsednički kandidat Kamala Haris razmišljala je o intervju sa Roganom kako bi pokušala da dobije veću podršku kod muškog dela birača.

Spotifaj je saopštio u martu da je Džo Rogan imao 14,5 miliona pratilaca, a da je njegov podkast drugi najpopularniji program na toj platformi. 

Rogan ima i više od 19 miliona pratilaca na Instagramu i 17 miliona pratilaca na Jutjubu.

Prošlogodišnja anketa Jugova pokazala je da 81 odsto njegovih pratilaca čine muškarci, a da su 56 odsto njih mlađi od 35 godina.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

TO NAS JE TOTALNO POREMETILO: Kapiten crveno-belih razočaran posle poraza od Monaka