UMOR OD LICEMERJA ZAPADA: Propao pokušaj međunarodne izolacije Rusije

Novosti online

22. 10. 2024. u 23:02

SAMIT BRIKS-a u Kazanju pokazuje umor od licemerja i diktata kolektivnog Zapada, kaže Margarita Simonjan, glavna urednica međunarodne medijske grupe Rusija sevodnja čiji deo je Sputnjik.

УМОР ОД ЛИЦЕМЕРЈА ЗАПАДА: Пропао покушај међународне изолације Русије

Foto: Profimedia

Samit BRIKS-a održava se u Kazanju od 22. do 24. oktobra. Simonjan je učestvovala na manifestaciji posvećenoj godišnjici diplomatskih odnosa između Ruske Federacije i Narodne Republike Kine.

- Vi i ja znamo koliko vredi njihovo licemerje kada pričaju o ljudskim pravima, a to govore isti ljudi koji su koristili trgovinu drogom i najokrutniji, najodvratniji način da porobe jednu naciju, da nateraju Kinu da ne bude Kina – tokom Opijumskih ratova - podsetila je Simonjan.

- I vi i ja smo umorni od njih, od njihovog licemerja, od njihove diktature, mislim na kolektivni Zapad pod vođstvom Sjedinjenih Država. Od njihovih pokušaja da nas promene, pokušaja da otrgnu delove od nas, kao od vas Tajvan. Svi smo umorni. Hvala vam što smo se zajedno umorili, odmorićemo se zajedno kada istina prevlada i ovaj jednopolarni svet koji je na poslednjem izdisaju – nestane - dodala je ona.

Ona je dodala da je propao pokušaj međunarodne izolacije Rusije i navela reči novinarke iz Egipta, sa kojom je večerala dan ranije, da će se posle svet posle samita deliti na pre i posle.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu