ČUVENI RON POL UPOZORAVA: Ukrajina je na ivici da izgubi sukob sa Rusijom i očajnički želi da uvuče vojsku Sjedinjenih Država u borbu

Novosti online

22. 10. 2024. u 23:59

SVETSKI policajac Amerika uključena je u dva sukoba sa kojima, realno, nema nikakve veze, što iscrpljuje vojsku i preti da uvuče SAD u treći svetski rat, piše bivši kongresmen iz Teksasa Ron Pol.

ЧУВЕНИ РОН ПОЛ УПОЗОРАВА: Украјина је на ивици да изгуби сукоб са Русијом и очајнички жели да увуче војску Сједињених Држава у борбу

Foto: Profimedia/BRENDAN SMIALOWSKI

U svom blogu, penzionisani kongresmen navodi da je "plan pobede" Vladimira Zelenskog – sa članstvom u NATO-u, udarima NATO-a na Rusiju i upotrebom zapadnog oružja dalekog dometa – "sumanut".

Pravu nameru plana nije teško razumeti. Ukrajina je na ivici da izgubi sukob sa Rusijom i očajnički želi da uvuče vojsku Sjedinjenih Država u borbu. Bilo je mnogo prilika da se izbegne ovaj krvavi "rat", ali je ukrajinsko rukovodstvo na svakom koraku slušalo zapadne neokonzervativce (poput Borisa Džonsona) i odlučilo da nastavi da se bori protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca, piše Pol.

- Sada kada su skoro došli do poslednjeg Ukrajinca, pozivaju nas "da se umešamo i borimo se protiv zemlje sa najviše nuklearnog oružja na svetu – Rusije – u borbi koja nema nikakve veze sa našim stvarnim interesima - navodi Pol.

Njegovo rešenje sukoba u Ukrajini je jednostavno – Vašington bi trebalo jasno i glasno da poruči Kijevu: "Nema više oružja, nema više novca, sami ste. Pomirite se."

Pol navodi da isti princip važi i za Izrael koji nema kapaciteta da istovremeno vodi toliko ratova na toliko frontova, zbog čega sve više zahteva učešće SAD u sukobima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU