TROGODIŠNJE DETE UBILO BEBU: Pucalo iz napunjenog pištolja

Novosti online

23. 10. 2024. u 10:58

VELIKA tragedija dogodila se u SAD, kada je trogodišnje dete slučajno ubilo desetomesečnu bebu ispalivši hitac iz napunjenog pištolja.

ТРОГОДИШЊЕ ДЕТЕ УБИЛО БЕБУ: Пуцало из напуњеног пиштоља

Foto: Tanjug/AP

- Bebu je ubio trogodišnjak, koji je uzeo napunjeni pištolj dok su bili u parkiranom automobilu i povukao okidač - rekla je policija, piše Ej-Bi-Si.

Pucnjava se dogodila na parkiralištu u blizini medicinskog centra u San Antoniju u Teksasu.

- U vozilu su bili žena i troje dece. Deca su bila uzrasta 3 i 2 godine i beba od 10 meseci. Svi su sedeli na zadnjem sedištu - rekao je Vilijam Mekmanus, šef policije San Antonija.

Uviđaj je u toku.

BONUS VIDEO: RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

LUDILO U ARGENTINI: Traži se karta više za meč Đokovića i Del Potra