UGUŠIO SE U KOFERU: Amerikanka proglašena krivom za ubistvo dečka

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

27. 10. 2024. u 00:11

SUD na Floridi proglasio je Amerikanku Saru Bun krivom za ubistvo dečka Horhea Toresa, kog je ostavila da se uguši u zaključanom koferu u njihovoj kući pre četiri godine.

УГУШИО СЕ У КОФЕРУ: Американка проглашена кривом за убиство дечка

Foto: Unsplash

Bun se, na početku suđenja pre 10 dana, izjasnila da nije kriva, a postoji mogućnost da će joj 2. decembra biti izrečena kazna doživotnog zatvora, prenosi AP.

Nakon Toresove smrti u februaru 2020. godine, Bun je rekla detektivima da su se njih dvoje igrali žmurke u alkoholisanom stanju, a da su mislili da bi bilo smešno da Tores bude zatvoren u koferu.

Ona je policiji rekla da je otišla na spavanje, smatrajući da Tores može sam da izađe iz kofera.

Kada se sledećeg jutra probudila, nije videla Toresa, ali se zatim setila da je prethodnu noć ostao u koferu, tvrdila je Bun.

Dodala je da je otvorila kofer i zatekla Toresa mrtvog, navodi se u izveštaju o hapšenju.

Detektivi su optužili Bun za ubistvo nakon što su pronašli video-snimke na njenom mobilnom telefonu, na kojima se vidi kako Tores viče iz kofera da ne može da diše i više puta izgovara njeno ime, navodi se u izveštaju.

Tokom suđenja, Bun je svedočila da je u vreme ubistva smatrala da je ugrožena, zbog prethodnih nasilnih incidenata između para, a da ga je ostavila u koferu radi samoodbrane.

Bun na jednom od video-snimaka te noći, prema izveštaju o hapšenju, poručila Toresu, koji nije mogao da diše u koferu, da se ona isto tako oseća kada je on guši ili prevari.

U izveštaju sa autopsije se navodi da je Tores imao ogrebotine na leđima i vratu i povrede ramena, lobanje i čela, kao i posekotinu u blizini usana.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSIJA LANSIRALA RAKETU: Pogledajte trenutak lansiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu