OD ČEGA ZAVISI HOĆE LI PUTIN PRIMITI VAKCINU? Peskov otkrio koga će ruski predsednik konsultovati pre imunizacije na Kovid 19

Tanjug

19. 12. 2020. u 18:22

Predsednik Rusije Vladimir Putin poslušaće mišljenje profesionalaca prilikom donošenja odluke o vakcinaciji, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

ОД ЧЕГА ЗАВИСИ ХОЋЕ ЛИ ПУТИН ПРИМИТИ ВАКЦИНУ? Песков открио кога ће руски председник консултовати пре имунизације на Ковид 19

Foto: EPA

- Generalno govoreći, Putin zaista ulazi u detalje kada je reč o svim problemima - rekao je Peskov u intrvjuu televiziji Rosija 1 odgovarajući na pitanje čije će mišljenje predsednik saslušati kada bude odlučivao o vakcinaciji, preneo je TAS S.

- Nema toliko pravih specijalista - istakao je Peskov i dodao da su takvi stručnjaci "svima na usnama i da svi učestvuju na sastancima".

Putin je u četvrtak na godišnjoj konferenciji za novinare kazao da se nije vakcinisao, jer vakcina još nije odobrena za građane njegove životne dobi, ali da će to obavezno učiniti čim to postane moguće.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna